Elifsntrk Kızlar merhaba 28. Haftadayız ve bugün farkettim ki vajinamda şişlik var iki dudağında da. Fakat yanma vs yok idrar sırasında. İnternetten baya bi araştırma yaptım bartolin kisti gibi görünüyor 😔 yaşayan var mı bu durumu
Ece61 Elifsntrk burda gene böyle bi post açan biri vardı ondan da bmyle şişkinlik varmış doktora danışıp sanki ya antibiyotiğe başlamıştı yada o şişkinlikleri patlatmıştı hiç hatırlamıyorum ama böyle bi post vardı doktora danışın bence
Kayralianne Elifsntrk bartolin kistini gebeliğim den önce geçirmiştim ağrılı ve büyüyordu benimki 1 günde portakal büyüklüğüne gelmisti o derece. Kadın doğum doktoruyla görüşün ve büyümeden antibiyotige başlıyorlar veya çok siserse patlatıp içini bosaltiyolar
Ilahem Elifsntrk bana oyle geliyor ki siz kist gibi bir sisilikden habs etmiyorsunuz.dudaklar normasindan buyuk gibi geliyor size.boyle binseyden bahs ediyosunuzsa bendede oyle hormonlarla alakaliymis bazen normal bazen sis gibi oluyor bendede.hatta bazen vaginamin ici bile sisiyor.
Elifsntrk Kayralianne yaaa gerçekten mi çok geçmiş olsun benim ne zamandır var onu bile bilmiyorum dün farkettim ama hemen randevu aldım yarına çok teşekkürler
Eddaa57 Kayralianne bende de var şuan 32 haftamdayım büyüdü ve çok acıyo nasıl gecicek bilemedim burdan bakıyorum bende yaşayan bilen var mı diye
Kayralianne Elifsntrk inşallah antibiyotikle hemen geçecek evrededir ben çok ihmal etmiştim o yüzden son evreye gelmişti sislikte inşallah hemen ilerlemeden halledersiniz
Kayralianne Elifsntrk benim hep tek taraflı oluyor genel anestezi ile gümüş nitrat uygulandı İlk başta yaş genç olunca bartolin bezlerini almak istemiyo doktorlar. Ama malesef ona rağmen tekrarladı onda erken gidip önce antibiyotik tedavisi arkasından acilde siringayla çektirdim bidaha olursa sanırım bartolin bezlerini aldiricam
Elifsntrk Kayralianne sizin adınıza çok üzüldüm kendi adıma da çok korktum 😧 tek bir yerde mi oluyor şişlik benimki bezelye büyüklüğünde birden çok yerde var
Kayralianne Elifsntrk belki sizin bartolin kisti değildir o sağ ve solda 1er tane oluyo ayy inşallah da değildir 🙏 evet benim hep tek taraflı oluyor