Angelmom_ Bende sen gibiyim 55 kilo felanim 1.65 boyum cok zayiftim, hamile kaldigimda ilk aylar kilom ayni kaldi degismedi 5. Aya girdim suan 60 kilo oldum bogazim hic durmuyo surekli karnım kazınıyor 😅
Tubisinbebisi Fatma_s ya ben de sizin gibiyim . Çok az kilo aldım . Ben de 31 haftalığım . Acaba bir sorun mu var diyorum hep . Hemşirelere soruyorum bebek kilo alıyor demek ki diyorlar
Fatma_s Tubisinbebisi bebeğim haftasıyla uyumlu doktorum her şey yolunda diyor 😊 hatta kilo konusunda insanlar senin yerinde olmak için can atar diye kızıyor 😂
MrvRmzn Perafeda boyum 178 kilom 48 hamile kaldım. 60 la doğum yaptım. Doğum da 5 kilo gitti bir hafta için de 6 daha gitti şuan 49
en_guzel_emanetlerim Perafeda ben 159 boy 55 kiloyla ilk kızıma hamile kaldım 73 kiloyla doğum yaptım kızım 1.5 yaşında daha sonra 62 kiloyla tekrar hamile kaldım şimdi 59 kiloya düştüm 6 haftalık hamileyim
gizem3435 Perafeda 1.61 boyum 66 kilo ile hamile kaldım şimdi 20+1 haftalığız ve 72 kiloyum 🤦♀️ şimdiden 6 kilo almışım bile ama riskli olduğu için yatarak geçirdim ve hareketim çok azdı. Umarım doğana kadar en fazla 12 kilo alırım 🤗
celileturk Perafeda ikinciyi düşünüyorum bende. İlkine 52 ile kaldım 60.1 ile doğum yaptım. Sadece karnım vardı 4 kilo doğum yaptım. Şimdi 58im kalırsam 58-60 civarı kalırım muhtemelen