Fatma_07 Taha, Talha, Aren, aras, Atlas, Doruk, Ömer Ahlas, Ali Asaf, Ömer Asaf, Yekta, emir, Eymen, emin, yiğit efe, Alaz, egemen, Milas, Mehmet ege, Barlas, Karan, aybars, Mehmet efe, dora
momofprincess1221 Fatma_07 Milas begendim 😊 google bi türkece bir slawca diyor sizin tam bilginiz varmi?
Ozge-Ka Fatma_07 Atlas düşünüyoruz. İsme de baya ısındık düşündüğümüz hiçbir isim güzel gelmiyor artık ☺️
Ozge-Ka Yeniannis_ biz kıza da erkeğe de karar vermiştik ama tabi doğuma kadar değişebilir kesin demiyorum 😂
Ozge-Ka Fatma_07 benim eşim rüyasında görmüştü ben zaten beğeniyorum bu ismi❤️ Siz ne isim koymaya karar verdiniz peki?
Fatma_07 Ozge-Ka eşim kendi ismini koymak istiyor yanına da ben modern herkesin söyleyebileceği tarzda isim bulmaya çalışıyorum eşimin adı Mustafa ona uygun artık ne olursa
Yeniannis_ Fatma_07 kendi ismini koyması biraz tuhaf olmaz mı Allah korusun bi şey olsa cocuk o isimden dolayı etkilenmesi fazla olmaz mı Ben karşıyım açıkçası Allah korusun göstermesinde İstemsiz o şeyi düşündükçe kendisini kötü hissetsin istemem
Ozge-Ka Fatma_07 kendi ismini koymak istemesi ilginç gerçekten☺️ Umarım içinize sinen 2. İsmi bulursunuz☺️