Nurlis betulebrar61 çok heyecanlıyım henüz öğrenmedim 14+5 şuanda. 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum nasıl olsa devlette zor söylüyorlar zaten 😃
Ozge-Ka betulebrar61 15 haftalık şuan. Ama ultrasonda asla göstermedi kendini😄 nifty test yaptırdım ordan öğrendim kesin sonuç. Tabi cinsiyet için yaptırmadık asıl amacımız bir hastalık olmadığını öğrenmekti çok şükür güzel sonuçlar aldık☺️
betulebrar61 Ozge-Ka bende gttim cuma günü otururz pozisyondaydi tam net olmamakla birlikte %60 kız olabilir dedi ama baya ugrasyi resmen oturuyodu😅😅 yarın tekrar gdcem
Ozge-Ka betulebrar61 ay aynı şekilde benimki de hep oturur pozisyondaydı asla göstermedi 😄 bugün testte kesinleşmeseydi ultrason için gidicektim yine ama gerek kalmadı çok şükür. Senin kaç haftalık şuan
Yeniannis_ Erkek oluyor🌸 13+2 yim Kızlar bisey sorucam Baş dönmeniz var mı bu haftalarda bende bugün ilk defa oturduğum yerde basım döndü Yürüyüşe cıktık kaldırımda oturdum bayılcaktım
betulebrar61 Yeniannis_ bı anda tansiyonun düşmüştür her zaman olmuyosa sorun etme bende de ara da oluyor
gokce66 Ozge-Ka valla bana son aylar hiç geçmiyor panda gbi oldum sklnca uyuyorum mutluyken yatiyorm 😂
Yeniannis_ Bide karnım bildiğiniz kazılıyo gibi ya biri içimi oyuyo gibi😂😂😂 Yer büyüyo herhalde ay anneannem diyordu daha dur yeni baslıycak hersey diye öyle oluyo herhalde😂😂😂
Ozge-Ka gokce66 en güzelini yapıyosun bende bütün hamileliğimi uyuyarak geçirmeyi düşünüyorum valla😂 sonra uyuyamıcakmışız herkes öyle diyor😂
gokce66 Ozge-Ka eşimle pikniğe gidiyorduk yazın ben yedek yastık alıp araçta uyuyordum yani düşün o kadar fenaydım Allahtan bu ara biraz çeki düzen verdim uyku hayatıma 😂
Yeniannis_ Ozge-Ka hiç sorma notlarımda bile kız ismi var 😂😂😂 Allah bunu nasip etti diyorum bende kendimi avuttum Sağlıklı olsunda inşallah kuzucuklar
Ozge-Ka gokce66 12.haftaya kadar bende öyleydim zaten bir şey yiyemedim mide bulantısından biraz halsiz düştüm. Şimdi kendime geldim keyfi uyuyorum yatıyorum bol bol😂
Ozge-Ka Yeniannis_ bize de kısmet erkek annesi olmakmış sağlıklı olsunlar da ☺️ Bugün öğrendiğim gibi bi tane kıyafet alayım dedim ama bakıyorum kızlara daha güzel şeyler var 😂 erkeklere hep pijama gibi şeyler😂