Duyguturkoglu YeniBirMom ben 114 kg ile bile basladım 119 la salı günü bitiriyorum bebeğimde en son 13 gün önce 3200 gr mdı ve sadece 2 gündür synı agrılar bndede mevcut maalesef
YeniBirMom Duyguturkoglu ay ne güzel fazla almadan bitireceksin inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻 normal mi sezeryan mı olucak ? Belli mi 🤔
Duyguturkoglu YeniBirMom sezaryen olacak daha önce rahim ve yumurtalıklarımdan operasyon gecirdiğim için doğal doğum önerilmedi .
Deletedmom_15 87yle hamile kaldım 1 haftadır mal hibi yediğimden 1.5 kilo aldım 😂😂😂 boyumda kısa155im eşim 100 kiloyla doğuma gider misin acaba dedi inşallah 100 kiloyla giderim dedim 😂😂😂
Aslanmom @"YeniBirMom 82 ile hamile kaldım 30 haftalık oldum 7 kilo almışım ilk hamileliğimde 76 ile kalmıştım 98 ile doğum girdim bakalım bunda en fazla 5 kilo daha alırım yeter inşallah
Busracyhn Enyenianne ilk gebeliğimde kusmaktan 13 klo vermiştim bu gebeliğimde iştahım çok yoktu ekmek vs yiyemiyorum ondan verdim
Aysgl1808 80le hamile kaldım 28 haftaligim 90 oldum doğuma kacla giderim Allah bilir 3.dogum olacak diğerlerinde de 20 kilo aldım toplam 15i gidiyor birkaç ayda son 5 zorluyor nedense
Anne_melek YeniBirMom 88le hamile kalmıştım ama son aylara kadar çok almamıştım son aylarda birden kilo alımım artmıştı ve 100 kilo ile doğuma girmiştim. Doğumdan hemen sonraki haftada 88 kiloyu tekrardan görmüştüm canım
Aycicegim6442 YeniBirMom 89 kilo ile.hamile.kaldim 95 kiloyum 21 haftamdayim.hersey iyi gidiyir simdilik bel agrisi da magnezyum kullandim surece olmuyir ama kullanmazsam yurutmuyor
Zln2152 Smia seninle aynı kilodayız kuzum bende 8+4 haftalık gebeyim bakalım ne kadar kilo alacağız 🫣😀
Smyye1B YeniBirMom 85 kiloyla hamile kaldım doğuma 94 kiloyla gittim 20den sonra kilo almaya başlamıştım
BernaOmer Busracyhn Allah kucağınıza almayıda nasip etsin biz üç aydır istiyoruz ama yok kilodanmı acaba
[silindi] BernaOmer gebeligin kiloyla deilde hormonla ilgili heralde dogru anladiysam bnde eskiden cok kiloluydum 1 yikda 30 kilo verdim evlendim hamileyim tekrar aldim kilom fazlayken sagligim cok iyi deildi