YeniBirMom 86 kiloyla hamile kaldım , 23. Haftadayım 4 kilo aldım. Bel ve kalça ağrılarılarından muzdaribim. Sizce daha nekadar kilo alırım haftası ileride olanlar deneyim paylaşabilir mi ?
Eldgrn YeniBirMom +12 kilo ile 26+4 um kızçemle 80 ile hamile kaldım kusma bulantı olmadı iştah açıktı sonuç bu yapacak bişey yok iyi olsunda bebiş
[silindi] YeniBirMom vala ben 70 ile hamile kaldim suan 95 si gordum 33 gunum kaldi yurumek zor geliyor bide ustune oďem
YeniBirMom Eldgrn 2. Ayımda başladı bulantılarım çok fazlaydı 6. Ayıma giricem nerdeyse bitti iştahım arttı yinede dikkat etmeye çalışıyorum 😥 hiç kilo vermedim ama almalarım kontrollüydü
BernaOmer Busracyhn Allah kucağınıza almayıda nasip etsin biz üç aydır istiyoruz ama yok kilodanmı acaba
Smia Bende 89 ile hamile kaldığımi öğrendim şuan 87 ye düştüm bulantilardan en çok merak ettiğim şey benimde ilerde ne kadar kilo alırım diye şuan 2. Aya giriyoruz daha ilk gebelikte zayıflıktan herkes hiç kilo almadin diyodu bundada tombiş oldum 😁neyse sağlık olsun
Zln2152 Smia seninle aynı kilodayız kuzum bende 8+4 haftalık gebeyim bakalım ne kadar kilo alacağız 🫣😀
Eldgrn YeniBirMom olduğu kadar artık almaya baslarsin istemeden canım diyorum ya bebiş iyi olsun da alınan kilonun pek önemi yok
Aydemir 21 haftam bitti benimde 80 ile hamile kaldım. İştahımda yerinde ama kilo almadım bazen ödem oluyor sanırım tartıda 82 falan görüyorum sonra yine aynı illaki alacağım ama inşallah fazla almam.
Busracyhn Enyenianne ilk gebeliğimde kusmaktan 13 klo vermiştim bu gebeliğimde iştahım çok yoktu ekmek vs yiyemiyorum ondan verdim
YeniBirMom rabi4658s ay sağ sağlim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 keşke bende artık en fazla 5 kilo alsam artık 😭