Der_0 cansualisa Allah seni ne yapmasın gıktaaa kurtulsun 😂😂😂😂😂 kelime anlamı çok komik oldu diğer tarafı görsün der gibi 😂😂😂😂😂😂😂
Taricat hayallliiim büyük sürpriz olmuş yüce Rabbimin işine bak hele sağ salim kurtulsun insaAllah … Kız gorumcen mi olacak kaynin mi😂😂
minikpankekim hayallliiim görümcenmi doğacak? Yoksa kaynınmı ? Şaşırdım biraz 😂 Kolay dogumu olsun insallah 😂♥️
Pijamaskeliler hayallliiim çok çok iyi hatırlıyorum konuyu sizde hatta kendinizinkini denemiştiniz o dönem vay be zaman hızla geçmiş guccuk görümce hele bak bak yaa doğunca bizede resmini atarmisin merak ederizs🤣🤣
Derins Rabbim bi sancıda kurtarsın dar kapıda bırakmasın inşallah hayırlı haberlerini yaz olurmu merak ederim
cansualisa Der_0 haha kız ben başlığı okuyunca şey zannettim kaynanam kudurdu gibilerden o da ne ki😀😀 aha dedım bir hamışi bu saatte kudurttu kızı dddim bir girdim hamile😀😀😀
Der_0 cansualisa bende kavga felan sandım sanki yani sancıları başladı demiş ya kaşınıyor yine karışıyor gibisinden anladım olay çok farklıymış karı hamile çıktı sağlıklı doğumları olsun 😂💖🤦🏻♀️