hayallliiim Aaaysee öyle olmaya başladı bile biliyormusunuz dün ısıtıcı alcaz dedik kayınbabam bizde almıycaz ne gerek var dedi yani ben hep böyle olursa arayı bozar gibiyim🤦🏻♀️
Leylabngll hayallliiim şaka yapiyosun dimi bence şaka kız 50 yaş nasıl doğum yapacak aaa daha neler duyacak bu kulaklarım 🤦♀️
mekselina46 Bir an ironi sandim masallah 50 yas benim yaşım 36 hamileyim diyince gözler fal taşı gibi açılıyor milletin 😁
hayallliiim Aaaysee yok yok ayrıyız Allah’a şükür 🥰Dediğin gibi takılacak olsak çok şey varda rabbim ailelerimize huzur versin ne diyelim
hayallliiim Leylabngll yok ya şaka değil 3 ay önce falan ilk öğrendiğimdede yazmıştım çok geç öğrendik zaten çocuk hareket edince farketti ya Allahdan gelene asla birşey diyemem de değişik ya
minnos6 hayallliiim saglikla doğum yapar ins fakat hersey yasında guzel ya torun sevecekken kendisinin cocuk yapmasi bana tuhaf geldi sadece herkesin kendi karari tabi bende okudum kolaylikla kurtulur ins
hayallliiim minnos6 amin canım amin Allah sağlık versin ne diyim Evet öyle ve ben bir ömür nefsimle mücadele edeceğim malaesef🙄🤣