tugbacns Nazendehanim ben de ne yaşayacağımdan habersiz bekliyorum yeterki sağlıklı olsunlar da☺️☺️ ikisinden de elimde bulundurcam sanırım zor gelirse ıslak mendilden devam ederim
Nsss tugbacns ben 16 gün önce doğum yaptım. İkiz kızlarım oldu. Denemek için hem pamuk hem ıslak mendil almıştım. Bence tek çocuk gibi olmuyor. Bazen ikisi aynı anda uyanıyor ve hızlı pratik olmak gerekiyor. O yüzden ben ıslak mendil kullanıyorum. Sleepy ve uni baby yenidoğan ıslak mendillerinden aldım. Çok şükür ikisini de kullandım bir sıkıntı yaşamadım.
TeoMom tugbacns Ben de ilk zamanlar kullanmak için pamuk aldım ama ne kadar uğraşırım meçhul sizin ikiz çok daha zor olacaktır birkaç paket pamuk alın deneyin baktınız baş edemiyorsunuz ıslak mendile geçersiniz
emirtosveannesi tugbacns bence pamuk kullanmalısın kullanmalısın e bebekten çoklu paketlerden aldım evde maske kutusu var ıslatıp ıslatıp ona koyacağım bittikçe kullanmam gereken zamanlar hazır elimin altında ıslak bir şekilde olacak eğer alacaksan bu şekilde kullanman çok mantıklı ve pratik olacaktır ☺
tugbacns emirtosveannesi evet eğer kullanılacaksa böyle yapmak daha mantıklı teşekkür ederim ikisinden de alıp deniycem artık ☺️
zeynepaylaipek tugbacns ben hep ıslak mendil kullandım. Antibiyotik kullandığımız dönemlerde pişik olursa kullanmazdim. Sleepy nin yenidoğan için olanı kullandim ilk aylarda. Sonrada hep sleepy ile devam ettik. Şimdi baby turco yenidoğan aldım ikinci kızıma
Emily37 tugbacns ben her iki çocuğumda da evde pamukla temizledim.sadece dışarı çıktığımda ıslak mendil kullandım.pamuk kullandığım için hiç pişik olmadı büyük oğlum.şuan kızım 10 günlük ve ben sadece pamuk kullandım.
minik_koala_ve_annesi tugbacns benim bebegim kuvezde kaldi hastane islak mendil istedi alerji vs hic olmadi bende. Islak mendille devam ettim aldigim pamuklar herhalde bi 5 yil makyaj temizlememe yardimci olur 🤣🤣🤣 zaten o panikle inanki islak mendili zor cikariyorsun bir yere degmesin cisi diye
Sumeyye1234 tugbacns benim bebeğim 1 yaşına giricek tabiki pamuk daha sağlıklıdır ama ben hiç kullanmadım hep yenidoğan ıslak mendil kullandım hiç pişik sorunu yaşamadım suanda hamileyim yine ıslak mendil kullanırım
Nsss tugbacns yok hiç yaşamadım pembe renkli yenidoğan serisini alıyorum. Ama pişik bence daha çok bebek bezi kaynaklı. Yani ıslak mendil yapar mı bilmiyorum hiç 😄
Ozlm0916 tugbacns biz kaynanamın zoruyla aldık 2 ay felan kullandım sonrasında ıslak mendile geçtik bir sorunda olmadı
yinehamile tugbacns ıslak mendil kaynaklı pişik hiç yaşamadım, sleppy, baby turco, pure baby genellikle bu 3 markanın yeni doğan Islak mendillerini hangisi indirimdeyse toplu şekilde hep aldım.
Tugbakose-24 Bnce ıslak mendıl kullanın . Pişik olursa pamuga gecersınız. Gercekten pamuk cok zahmetlı oluyor. Bn aldm ama hc kullanmdm