tugbacns Yenidoğanda altını değiştirirken pamuk kullanın diyorlar ama onu ıslatması kullanması biraz zahmetli olurmuş gibi geliyor ikizlerim olacak inşallah daha pratik olsun diye yenidoğan için üretilen su içeren ıslak mendil alsam olmaz mı ?
Thaaa tugbacns benım ılk doğum sezeryan olmuştu kendımı toparlasana kadr ıslak mendıl kullanmstm sonra pamuk la devam etmıstım hıc pışık olmamıştı poposu 😂 ama sızın ıkızmıs biraz zor olablr
A_syma tugbacns Ilk kizimda 9 ay pamuk kullandim. Dahada kullanirdimda tiksinti oldu bianda. Bu kizimdada pamuk kullanacagim. Zahmetli olsun.
alangoya_ tugbacns yani pamuk kullanman daha iyi ama acil zor durumlarda ıslak mendil de oluyor e bebek markası baby me pişik yapmıyormuş hiç kaç yerde okudum ister istemez zaten o ıslak mendil kullanılacak. Valla bu benim düşüncem ama bebeği de neye alıştırırsan öyle gidiyor açıkçası
Esra2019 tugbacns bende ilk hassas ciltli bebekler için olan ıslak mendil kullandım sonra bebeğim pişik olunca pamuğa geçtim. Kapaklı plastik bir kabın içine pamukları ıslatıp koydum ve lazım oldukça içinde sıkıp alıyordum çok pratik oluyordu gittğim yerlerede götürüyordum
tugbacns A_syma zahmetli olsun olmasına da eşim asker personel kimi zaman evde tek kalacağım iki bebekle bazı şeyleri daha hızlı ve pratik yapmam gerekir mi acaba diye düşünerek sordum ilgileneceğim tek bebek olsa hiç sıkıntı değil bir de karakterleri nasıl olacak bebeklerin o da net değil
A_syma tugbacns Yani tabiki sizin tercihiniz. Ama denemeye deger. Pamukla baslayin derim. En azindan yeni dogan zamani 1 2 ay
Thaaa tugbacns ben ıslak mendıl almıştım yenıdogan olark ozamanlar sonra o btmce aynısını bulamadm bulundgm yerde aynı markanın kını yenı doğan olark vermısler esıme bende kullandm hemen az bı pışık yapmıştı kullanmadan bırakmıstm o yüzden pamuk daha sağlıklı dıe düşünüyorum
tugbacns alangoya_ haklısınız ilk zamanlar belki pamuk denerim olmazsa artık mecbur ıslak mendile geçerim
tugbacns Thaaa tabiki mutlaka daha sağlıklıdır ilk zamanlar denerim daha sonra ıslak mendile geçerim o zaman en mantıklısı bu gibi duruyor teşekkür ederim ☺️
A_syma tugbacns Aynen oyle Islak mendil olarakta uny baby ve molfixin yeni dogan izotonik su diye gecenleri kullaniyoruz. Her zaman yeni dogan aliyorum kizim 3 yasinda ama 😂 kokusuz ,parfumsuz.
yinehamile tugbacns ıslak mendil kaynaklı pişik hiç yaşamadım, sleppy, baby turco, pure baby genellikle bu 3 markanın yeni doğan Islak mendillerini hangisi indirimdeyse toplu şekilde hep aldım.
nilsmomy tugbacns bir kabin icinde hafif ıslak şekilde koyun bittikçe yenileyin gün içerisinde 3 kere yenilersiniz en azından her bez açışta pamuk ıslatmazsınız ben öyle yapacağım
tugbacns Nazendehanim ben de ne yaşayacağımdan habersiz bekliyorum yeterki sağlıklı olsunlar da☺️☺️ ikisinden de elimde bulundurcam sanırım zor gelirse ıslak mendilden devam ederim