Dilruba @CansuDemir Evet bende öyle duymuştum doğru biliyorsunuz, dediğiniz gibi bende bol bol Liya, Lina, Asel gibi isimler duyuyorum ve bana isimden anlam daha önemli gibi geliyor tabi bu da benim fikrim. Yorumunuz için teşekkür ediyorum..🙏
Elizveannesi Dilruba ben eskiyi çağrıştıran isimleri severim. Hanzade favorim👌 Mihrimah da güzel fakat arkadaşlara katılıyorum, mihribanla karıştırılmaya müsait 🙈 Bu yüzden Elisa 🤗
Dilruba @Elizveannesi Bende eski isimleri severim. Mihrimah ismini çok beğeniyorum ama dediğiniz gibi karıştırılmasından korkuyorum 🙂
Marbled Dilruba elisa buzlar prensesi elsa gibi.çok yapay anlamsız ve yabancı isim çağrışımı yapıyor.mihrimah güzel ama telaffuz açısından çok farklı seslenme çeşitliliği gösterecektir.mihrima diyebilirler mihriban diyebilirler.başka isim düşünmez misiniz
Dodoveannesi Marbled Elisa cennet kapısında bekleyen melek anlamına geliyormuş. Kökeni Arapça ve İbranice
Deletedmom2224 Dilruba kızım olsaydı mihrimah koymak hayalimdi çok hoş ve ağırlığı olan bir isim bence 💜
Dilruba @Marbled Başka hiçbir isim aklıma yatmadı açıkçası Lavin ismini de beğeniyordum aslında ama mantıklı bir anlamı yok.