Melihaa35 Hanımlar herkese iyi akşamlar Salı günü nasipse sezeryan doğumla oğluma kavuşacağım daha önce geçirmiş ya da bilgisi olan arkadaşlara ihtiyacım var panik atağım zaten her türlü önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler 🥰
Ssmerve10 Melihaa35 benimde 10 gün sonra bende panik atak ve anksiyete bozukluğu var korkuyorum aşırı derecede
Beyza44 Herşeyi unutun 9 aydır heyecanla beklediğiniz bebisleri hayal edin her güzel şeyin bı zorluğu vardır hanımlar gülü seven dikenine katlanır diyoruz evet biraz ağrı oluyor sonrasinda ama normal doğum yapsanız da öncesinde çekeceksiniz o ağrı sanciyi o yüzden bardağın dolu tarafına bakalim sonuç mükemmel olacak güzel annelerim 🥰🥰 Melihaa35
Baloglum93 Melihaa35 doğumdan sonra bol bol neskafe iç baş ağrısı yaşamamak için bı de ne olursa olsun iç huzurunu motivasyonunu yüksek tut ki sütun hiç etkilenmesin
sgok Ben de cok paniktim sezaryeni asla hissetmiyosun sadece midem bulanmıştı kusmuştum tansiyon düşünce oluyo o da bi de işk ayaga kalkmak bi tık tansiyon düşürüyo zorlamadan daha sonra denersen olur zaten belden aşağın uyuşuk olmasına ragmen kafan da biraz flu oluyor yani benim öyle olmuştu bi de bi güzel uykun geliyor
Zeynepp054 Beyza44 Ya ne tatlısınız ne güzel yazmışsınız 💕 inanın resmen panikten stresten kaygıdan o güzelliği göremeyecek duruma geldim ama yazdıklarınız kendime getirdi sanki
Melake İnanın ben sezeryan korkuma doğuma giderken ağlamaktan burnum tıkandı bebeğimin ilk gösterdiklerinde kokusunu alamadım ya uyuşmazsam ya ağrım çok olursa diye kendimi yemiştim. Sonuç mükemmel bi sezeryandı ilk kalkışta karşıya bakın yere bakmayın ameliyatta zaten hiç birşey hissetmiyorsunuz sonrası da abartılacak bir ağrı değildi bebeğinize odaklanın keyfini çıkarın bol bol koklayın ben giderken ölüme gidiyorum gibi hissediyordum arkamdan herkes ağlamıştı benimle sonra bir çıktım güle oynaya 😂
yinehamile Melake 😂 sağlıcakla büyüsün benim dogumum bir anda sezeryana dönmüştü,bende keserlerken yaa hissedersem diyordum, ama öyle bir uyuşuturuyorlar ki aradan 9,5 ay geçti halen uyuşuk gibi, bazen göbeğimi hissetmiyorum 😂😂😂
Beyza44 Zeynepp054 canım annem 💘hepimizin stresi kaygısı var ne kadar birbirimizi tanimasak da birbirimizden destek alıyoruz 🥰
Damlacaa Normalde olsa sezeryanda olsa canından can çıkacak ne kadar kolay olabilir bunu düşün öncelikle. Hiçbir doğum şekline tamamen adapte olma , 12 saat suni sancı çekip sezeryana girdim. Psikolojim ciddi manada bozuldu dolayısıyla. Sadece mide bulantısı çok fazla yaşanıyor onada müdahale ediliyor saniyeler içinde zaten. Panik atağın varsa tavanada değil kafanı yana çevirip yan tarafı izlemeni öneririm tamamen. Bebek doğup gösterildiğinde ne panik atak ne de başka bişi kalmıyor emin ol. Anksiyete bozuklugum var benimde çok fazla çarpıntı yaşadım ağlarken o yüzden ne kadar çok sakin kalirsan senin için iyi olur.
Tugbakose-24 Bn spınal sezeryan oldum cok rahattı hıc korkmadm bıle. Ama bıseyı merak edıyrm. Sezeryandan sonra 6 gun hıc uyuyamadm bn sızdede oldumu
Defnem_26 Bendede panik atak var başımda stajer konusturuken bebeğim cikti bile 10 dakikada birde ben etkilenmemek hic sezeryan video izlemedim sonrasında 1 hafta ağrı sızı olup zamanla düzeliyor zaten takviye ilaç ağrı kesici veriyorlar
Rabia04_09 Melihaa35 Korkacak bir durum yok sadece ilk kalkış biraz zor oluyor ama İnan yürüdükçe açılıyorsun. Ben mümkün olduğunca hep yürüdüm çünkü yürüdükçe rahatladım. Birde bol bol su, çay, kahve tüketin
busrazz Melihaa35 aay bende salı günü kavuşacam ogluma 22.11.22 🥰🫶🏻 Çok heyecanlıyım edindigim bilgiler ameliyat esnasında başı çok oynatmamak gerek, baş ağrısı kalıyomuş yoksa, ameliyat sonrasnda da kahve tüketmek lazım bol bol
Melake yinehamile amin inşallah sizin bebişte sağlıkla büyüsün benim de bi anda sezeryana döndü daha 3 buçuk ay oldu uyuşuk 😂 benim sezeryan korkulu rüyam dı normal olsun diye hamileliği öğrendiğimden beri dualar ediyordum nasip böyleymiş :)
Baloglum93 Burculi_ 2 Şi bı arada 3 u bı arada farketmwz neskafe olsun işte bana ilk doğumda sezeryan ameliyatımı yapan doktor söylemişti doğumdan sonra odaya gelince bol bol neskafe iç basın ağrımasın demisti