Momtheangel 17 ekim son adet tarihinim 4+5 bugün 🥰 doktora ne zaman gidersiniz sizin son adet günleriniz ne 🥰🥰
Livealittle Momtheangel benimde 17 ekim ahajajaj ne zaman gidiceksin bebeği görmeye beni 9 gün sonra cagırdı 🥰🥰
denizarenmom Momtheangel merhaba oncelikle tebrik ederim hayirli olsunn❤️🙏 ben 5+3te ogrenip 6+2ye randevu alip gitmistim vajinal ultrasonda duymustuk kalp atisini daha sonra 10+4te gittigimda normal ultrasonda gozukmustu bebis🫶
Momtheangel Livealittle aa aynıyız 🥰 ben çarşamba devlette sıra buldum kendi doktoruma da sorcam ne zaman çağırır bilmiyorum 🤣
Livealittle Momtheangel bu bekleyiş çok heyacanlı korkulu ve stresli ama bir o kadar da güzel bilmiyorum cok değişik duygular ❤️
Momtheangel Livealittle yok demedi sadece beta artışını takıp ediyor şuan 🤣 ama ben vermcem kan yükseliyor güzel dedi 🤣
Livealittle Momtheangel ben bir kere verdim 33 cıktı o da adet gününden 1 gün sonraydı bana hiç kan ger iki gün sonra demedi direk 2 hafta sonra gel dedi işte 5 gün oldu doktora gideli yani 9 gün kaldı bakalım inşallah sağlıkla görürüm sağlıkla doğururum ❤️❤️
Livealittle Momtheangel canım 2. Bebeğim birde kızım var 4 yaşına girecek arılıkta ❤️ Allah bütün evlatlarımızı bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım var olanlarıda rabbim korusun inşallah ❤️❤️❤️
Momtheangel Livealittle bende adetten 1 gün önce verdim 355 ti 2 gün snra dün verdim yani 875 ti 🤗 bnm sıkıntılı biraz ondan doktor takip ediyor 🤗
Momtheangel Livealittle bir 8 haftalık kürtaj birde dış gebelik geçirdim o yüzden düzenli artık olmuyordu onlarda şimdi çok Şükür güzel arttı 🥰
Livealittle Momtheangel rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımmmm inşallah sağlıkla doğar bebişin❤️❤️