poncikella99 Plasenta previa olup dogum yapan arkadaslar tecrubelerini anlatabilir mi acaba ama yalnizca guzel deneyimlerinizi aktarirsaniz sevinirim ona ihtiyacim var su an 27+3
semirra poncikella99 benimde o hafta oyleydi 30 geldim cikmiss bence degisebilir oolmazsa sezeryan yaparsim cok aman aman bir sorun degil. tam kapatmasi iyi degilmis
Tripkolikkkiz poncikella99 bende plasenta previa vardı 38+5 te sezeryan oldum. Rahim ağzına tam kapatmiyordu çok yakindi ama yinede yukarı çıkmadı.
Bebegim0101 poncikella99 benim 12.haftadan kanama var 4 defa yogun kanama yasadim adet gibi hatta daha fazla,suan 15 jactalgim hala kanamam devam eidyor.Bebegin esi biraz onde ondan kaynakli kanama diyor dr.kesilir dedi ama hala kanama krsilmedi.
poncikella99 semirra seninki tam kapatiyor muydu cikmadan once benimki kapatiyor sanirsam rahim agzini insallah benimki de cikar yukari
semirra poncikella99 benimki rahim ağzına yakindi yukari cikti hemde 30 haftadan sonra cikti bence acele etme bekle karnin sisince cikar yukari ilk gebelikte sorun olmuyor diyorlar.
poncikella99 Bebegim0101 benim de 7.hafta ve 13.hafta arasinda kese yani kanama vardi kese buyudukce gecti insallah seninki de bi an once gecer Allah yardimcimiz olsun
Bebegim0101 poncikella99 bende bebegin esi onde kanama bi turlu bitmiyor.Bazen yogun kanama oluyor bazen kahverengi kanama hic azalmadi.Psikolpjim bozuldu artik