Ehkn Bdncrr yürüyüş yapıyorum adaçayı içiyorum çok yoğun sarımsı mukus tıkacı geldi iki gün önce. Doktoruma söyledim sancılarin başladığında gelebilrisin dedi gelmezse zaten kontrolum var salı günü
Bdncrr Ehkn benimde dün geldi nişanım akşamda sabahta karın ağrım oldu aynı yeni adet olmuşum gibi şu anda kalmak istemiyorum aynı adetin ilk günü gibi hissediyorum her şey o kadar belirsiz ki gerçekten 🙄 hem korkuyorum hemde yeter artık diyorum
Asenaguney Bende 36 +2 yim geçen hafta 1 cm açılmam vardı şimdi karnım nasıl ağrıyor duramıyorum gelir mi sizce bi fikirlerinizi benimle paylaşın kızlar nişanımda geldi bu arada yani o nişansa hafif lekemsi
Bdncrr surprizyumurtam- ağrın varsa açılma vardır bence ağrının sebebi açılmaymış zaten sadece kasılma olduğunda açılma olmuyor bence duramayacak kadar ağrın varsa git doktora
surprizyumurtam- Bdncrr valla doktor dedi sancin düzenli ama şiddeti düşük şiddet yüksek olsa açılma yapar ama bu doğum başlatacak kadar şiddetli değil 2 günde bir gidiyorum doktora
Bdncrr surprizyumurtam- benimde aynı şiddet düşük artması lazım sürekli ama artacağına biraz ağrı olup geçiyor kaç gündür sıkılmaya başladım gerçekten bedenim oynuyor benimle resmen