sr00112 Kızlar ben bilmeden çok canım istediği için sucuklu tost yedim :( sonradan öğrendim zararlı olduğunu sıkıntı yaşamam değil mi
Deletedmom_30 sr00112 yani linc yemezsem bir sey demek istiyorum 😂 gerçekten bu kadar kasmayın ☺️ yani sucuklar çig olmadığı muddetxe bir sey olmaz ben hamileligimde her seyi yedim😂☺️
DenizCeylin sr00112 canım yiyen de var kendini tutanda. Yiyip sorun yaşayan da var yaşamayan da. Ben de riske girmeyip yemeyenlerdenim. Senin tercihin. Bir arkadaşım hergün sucuklu tost yedi hiç bişry olmadı. Bir başka arkadaşım arada yiyordu toksoplazma oldu. Şans biraz galiba. İçini rahat tut😃😃
sr00112 Deletedmom_30 yok canım 😂 hak veriyorum ilk aylar olduğu için panik oluyorum dediğin gibi biraz dizginlemek lazım
Patricia Deletedmom_30 @sr00112 Valla al bendende o kadar. Bende pişirip abartmadan bir iki dilim yedim. Sadece sosis salam falan yemedim. Ama geri kalan herşeyi yedim yani.
Mavikalem DenizCeylin aslında iyi pişmiş olması lazım diğer arkadaşın iyi pişirmedi mı acaba? Aklıma o geldi 🤷🏻♀️
sedamom00 sr00112 tüh canım keşke yemeseydin demicem yemişin zaten ben çok yiyorum sucuk bnce kasmayın bu kadar ya bu foruma hiç dikkatli bakmıyormusunuz o kadar paylaşım yapanlar var yorumları da okuyun isterseniz onu geçtim sağ üst köşede arama butonu var hersey çıkıyor orda 😬😬😬
Eceninanne sr00112 ya ben de gecem yemiştim cok dokundu bana niye acaba . Sabahtan akşama kadar bulantı kusma yemeye korkar oldum yine böyle olurum diye
Eceninanne Mavikalem ciğer de yedim öyle oldum mesela. Şuan bu ikisini yiyemiyrm hiç. Öyle kötü oldum ki dogumdan sonra bile yemem heralde
Zelis97 Eceninanne yüksek miktarda protein ve demir içerdiği için doktorlar ilk üç ay yenmemesini söylüyor zaten normalde bile her gün tüketilmemesi gereken bir gıda
birminnosannesi_ sr00112 ya bilmiyorum da ben bu kadar araştırmadım hiç amaan ne olcak kafasında sosis de yedim sucuk da yedim azar azar kola içtim hiç bişey olmadı😂
aogoya sr00112 bende yiyorum arada canım çekiyor iyice pişiriyorum sıkıntı etme hiç 🥰 afiyet olsun bebeğine oh misss sucukta yemiş oldu 😂😂😂
Mavikalem Eceninanne O zaman tiksinmişsin. Bende bazı şeylerden tiksindim. Aklıma bile getirmek istemiyorum
Mervetnl sr00112 valla ben sürekli tüketiyoeum pişirip sadece mümkünse kasap sucuğu tercih ediyorum az işlem gördüğü için ve çiğ yemiyorum kızmayın ama nolur bu kadar korkmayın 🙏🏻
Milazk Valla ben resmen sucuk aşeriyorum 😆çiğköfte hamburger bildiğin herşey canım tost istedi mü biraz kaliteli olan sucuktan alıyorum en azımdan kendimi öyle kandırıyorum 😁yiyorum yani ne yapıyım elimde değil bişey olmaz diye umuyorum