dtml -kuzupnr20 bana kalsa o gün 6+2 idik ama doktor 5+5 dedi haftayı netleştiremedik henüz 😂 hepten erken oldu evet gerildim hatta niye erken duyduk diye😂 hep bir panik ya
Aybarsmomd Merhaba. 6+1 de duyduk kalp atışlarını. Ama bazı gebeliklerde geç de duyulaniliyormus. Bu sizin canınızı sıkmasın
Rabia04_09 Nazifenur_ 7. Haftadan sonra duydum ben. İlerleyen zamanlarda daha da netleşir kalp atış sesi
bebis_anne1 Duygueda bunu okuduğuma çok sevindim bende 6 haftayken doktora gittiğimde görünmedi. Olmıcak dıye üzülüyordum.
Melike_nur53 Nazifenur_ daha çok minik normal tabiki canım hiç duymamaktan iyidir allahım korusun 🤲🏻 daha güçlenecek allahın izni ile
Shebaby Benim de 5 haftalık henüz kese gözüktü bu hafta gidicem içi de gözükür inşallah 7. Hafta da gel kalp atıslarını duymamız lazım dedi 🌸🥰
Sevinceliyeva05 Nazifenur_ benimde öyleydi çok yavasdi sayisida 118.ama 8+4 də gittiyimde maşallahı vardı 178 resmen uçmuş))) sağlıklı olsunlar daa)
BEAUTY28 Nazifenur_ hamile oldugumu ogrenenden sonra henuz dr gitmedim 8.haftami bekliyorum yani 3 4 gun sonra gidicem
Meriii234040 Nazifenur_ 7 haftasında gel dedi 5+6 olduk bu gün inşallah duyarız Rabbim yardımcımız olsun 🥰🙏❤️
Burcuuu12A Nazifenur_ Bende 6. Haftada duymuştum çok az gayet normal büyüdükçe daha net duyacaksınız ☺️
1mutluannee Nazifenur_ bebeğiniz küçük diye kalbi de küçük:) az duyulması normal yani önemli olan duymuş olmanız 7 8 de güm güm tam duyuluyor 🌸