Esrauysal Ozgee123 bebeklerim devlette yok çoruma da yok diye biliyorum beni samsun Ankara ya yada özele yönlendirdiler ben gitmedim o yüzden özelde yaptırdım radyoloji bölümüne çokta güzeldi
SerapBagci Ozgee123 Ben detaylı ultrasonumu corum devlet hastanesinde oldum kızlar 1 adet doktor var zaten gayette ilgiliydi ismini hatirlayamadim şimdi
Esrauysal Ozgee123 elit park Mustafa uzuna yaptırdım 1200 lira olması lazım muayene ücreti falan 1500 oldu işte kuzum renkli fotoğraf, dvdsini falan da verdi baya bakıyor
SerapBagci Ozgee123 evet canım Dr Mehmet Seçkin Özışık yanlış bilgi vermek istemem ama öyle hatırlıyorum ismini hatta kadın doğum bölümünün en sonunda solda odası
Ozgee123 Ya ben Amasyada yaşıyorum burda doktor sayısı o kadar az ki perinatoloji doktoru yok bile mecbur çorumda doktor araştırıyorum
sahin17 SerapBagci şimdi detay olarak sormadım ama doktorumuzla en başından beri normal doğum konuştuk ve fiyat sorduğumda bu fiyatı söyledi, yani normaldir diye düşünüyorum
asliu_ Ozgee123 corumda ozel klinigi vardi ben cok memnun kaldim herseyi en ufak detayina kadar inceledi bir de bebegim premature dogdu detayli ultrasonda sıkıntı cikmadigi icin icim rahatti hep
Bebisinizz Ozgee123 Bende Çorum’da oturuyorum doktorum Samsun’a yönlendirdi Uğur Turhan’a çok da memnun kaldım 1200₺ di ekim ayında gitmiştim