Esrauysal Ozgee123 aşkım onlarda radyolog ola bilir ara tekrar sor radyoloji mi diye yatıra bilirsin onlara öğrenip
Ozgee123 Esrauysal inşallah radyoloji yada perinatoloji uzmanıysa eğer yaptırıyım yoksa sırf yapmak için yapcak
Esrauysal Ozgee123 radyolog sa yaptır kuzum çok iyi bakıyor zaten alanı olmasa sana öyle birseyi yapamaz
Ozgee123 Esrauysal inşallah öyleyse yaptırırım burda devlette hiç yok yapcak doktor özel muayehanesi olanda çok az var özel hastande yok mesela nasıl şehir anlamadım :(
Ozgee123 Esrauysal samsun bi tık daha uzak kalıyor çorum biraz daha yakın gibi çorumda uzak gene tabi 1 1.5 saat gitmek gerekiyor
Esrauysal Ozgee123 anladım kuzum zor oluyor yahu olmayınca bende gidip gelmeyi düşündüm aman yola git et aynı para eziyeti desen ayrı burda yaptırdım o yüzden
Ozgee123 Esrauysal evet gene bana çorumada gitsem muhtemelen 1500 muayene olsa gitgel 2000 olcak detaylı doktor içime sinsinde napalım sağlık sonuçta ama sen genede samsundaki doktorunuda atarmısın numarasını veya ismini çorum olmazsa mecbur samsuna giderim