zamaneannesi80 7günlük bebeğimde bugün yanağında ve boynunda iki tane bu şekilde kızarıklık var neden olur bu anne sütü alıyor sadece
Azizinannesi2 zamaneannesi80 masallah masallah Allah’ım nazarlardan saklasın 🧿🌼❤️ vücut ısısı nasıl sutunden kaynaklı da olabilir bunlar geçiyor eger kafana cik takiyorsa bir doktora gostermelisin 😘
Nskyhn zamaneannesi80 yenidoğan bebislerde genelde oluyor ama alerji de olabilir. Bizde süt ve süt ürünleri alerjisi var. Bi süre yeme bakalım düzelecek mi
Hamideersin zamaneannesi80 eviniz çok mu sıcak yada üst üste kalın mı giydiriyosunuz isilik de olabilir sıcaktan
ardenmoms zamaneannesi80 Baharatlı şeylerle alakası yok canım süt ve süt ürünlerini yemeği azalt sütte laktoz olduğu için hem bebeğe de huzursuzluk yapıyor sindirimi zor kalın giydirince de oluyor odanın sıcaklığındanda oluyor
zamaneannesi80 Azizinannesi2 yediklerime dikkat ediyorum hatta peynir zeytin yumurta takılıyorum genelde 🙈 yemek yapmaya vaktim olmuyor şuan vücut ısısı şuan normal ateşi yok
Azizinannesi2 zamaneannesi80 annelik birazcik fedakarlık istiyor 😂🙈🙈 ates degil koltuk altindan olcuk yapıyor musun kendimden ornek vereyim benim kizimin vucut ısısı 35.6 ila 36.5 arasi değişiyor 37 olursa rahatsiz oluyor gibi huzursuzlasiyor
zamaneannesi80 Azizinannesi2 tekrar ölçerim şimdi uyuttum 🙈 bide kakasının kokması normal mi böyle koyu sarı gibi rengi
Nskyhn zamaneannesi80 caniim peynir süt yumurta dana eti bir süre yeme bı gözlemle. Kakasını gürültülü yaparsa pişik olursa alerjidir
Azizinannesi2 zamaneannesi80 ek gidaya gecene kadar kokmaz kokuyorsa muhtemelen üşütmustur ondan kokuyor olabilir
zamaneannesi80 Azizinannesi2 dün hastaneye gitmiştik işitme testi için Hava yağmurluydu sanırım üşüttük 🥲
zamaneannesi80 Hamideersin evim aksine soğuk ısınma sorunu var ama üst üste giydirmiyorum yinede battaniye filan olduğu için üzerinde