Aktas3555 Azram22 bende orada yapacağım doğumu 13.500tl dedi doktorum..yeni yıldan sonra 20 bin olur dedi😢
ardaada AnurgulA yaklaşık 2-3 hafta önce sorduğumda sezeryan 13,5 tu bahçelievler medikal. Ama ocakta zam gelebilir dediler
Mervesoydas benkosarim doğumdan sonra nasıl masraf çıkıyor? Odada kalmaya ayrı ücret istiyorlar mı? İsitme testi falan ucretli mi?
benkosarim Mervesoydas doğumdan sonra hiç bir masraf çıkmadı işitme testi ve doğum sonrası kontrol felan bebek in kontörlü ucretsizdi
cansualisa gunelfirat tekrar zam gelemez ki aaaa ben şok Ocak ayında gelcekti acaba sımdıden mi geldi
gunelfirat cansualisa acaba sigortalılara mı öyle ben yabacıyım ondan da ola bilir bilemiyorum ki ya🫤 ama zam da gelmiş ola bilir 200küsüre girdiyim muayene 380oldu ya
gunelfirat cansualisa benim eşimde bağkur var ama ben bi türlü yararlanamıyorum, özel sağlık sigortası yaptırcaktık zaten doğumu kapsamadığı için seneye yaptırıcaz artık🤣
gunelfirat cansualisa valla yalan söylemiyim ben çok anlamıyorum Türkiyenin sigortalarından bizim memlekette başka yani sonuçta🤧 Sağlık olsun ya kucağımıza alalım da Sağlıkla♥️♥️
KeremikoBayky Florance Nightingale yılbaşına kadar normal 20 sezeryan 25 suda doğumda ekstra 2buçuk havuz hazırlama ücreti. Ocakta ne olur bilinmez
Momyyyrabiss Eceecim doktorunuz kim bir de sigortanız var mı benim sigortam yok daha mı pahalı olur 🙏🏻 Ve hastane ile anlaşmışsınız neler var ben kuaförü oda süslemesini falan da duymuştum hayat hastanesinde
Eceecim Momyyyrabiss doktorum Hilal hanım. Evet benim sigortam var. Sigortasız doğum fiyatı nedir bilmiyorum inanın. Oda süslemesi ekstraya giriyor. Bu fiyatın içinde lohusa şerbeti, bebek için hediye takımları varmış. Bir de kuaför hizmeti. 🌸
Momyyyrabiss Mervetnl Doğum ücretini ne kadar anlaştınızx ve içinde neler var bir de normal mi sezaryen mı
Mervetnl Momyyyrabiss henüz anlaşmadık, doktorum dış doktor ocak sonrası anlaşıcaz martta olacak doğum sezeryen olacak muhtemelen 23.000-25.000 arası bişi tahmin ediyoruz biz.
Mervetnl Momyyyrabiss içinden kastınız nedir anlamadım ama; ilk muayene hastane masrafı falan ekstra bir terslik olmazsa ekstra bir ücret çıkmayacak dedi doktorumuz bize ne derse o yani.
Zypnmlk Momyyyrabiss ben doğum yaptım 6aralıkta Bayrampaşa Kolan Hastanesi dilek acar da doğum yaptım
Momyyyrabiss Eceecim Doğum ücreti ne kadar dediler ocaktan sonra değişecekmiş Benim de tahmini doğum Şubat🌸😊 bir de normal sezaryen aynı fiyat mı verdiler