Eceecim Momyyyrabiss bursa hayat hastanesiyle anlaştım 7.900 tl sezeryan normal aynı fiyat bilginiz olsun
Momyyyrabiss Eceecim doktorunuz kim bir de sigortanız var mı benim sigortam yok daha mı pahalı olur 🙏🏻 Ve hastane ile anlaşmışsınız neler var ben kuaförü oda süslemesini falan da duymuştum hayat hastanesinde
Elisam22 hayalperest2310 bende antalya araştırmada olacağım zorunlu sezeryan nasilda ozeldeki normale zorluyor 6 yıl önce epudural oldm
Sellmaseellma DorianGray hastanenin doktorunamı gidiyorsunuz acaba bende sormuştum 25 bin denmişti sezeryana bide doktor ücreti ne kadar ödüyorsunuz
Sadiyes Sellmaseellma sizin doktorunuz hastaneden mi dısardan mı gelecek acaba benim doktorum da orayla anlaşmalı da merak ettim
-9820- Udu Ankara a life hastanesinden sadece doğum ücreti olarak 8500 fiyat almıştım ben siz ne zaman sordunuz?
Udu -9820- ekimde sormuştuk ama herkese ayri bi fiyat soyluyolar en son gidilecek hastane kurtuldum ordan cok sukur 300 kusur istediler seker yüklemesine muayne ucreti disinda akropolde 60 liraya yaptirdik aynı yüklemeyi