Lavantakokusu64 annekuzusu_ Google yazın Çin Takvimi die sayfaya girin zaten orda doldurulacak dogum tarih hamile kaldiginiz tarih olarak hesapla de sonra çıkıyor sonuç altında da zaten takvim var yaşa aya göre yazıyor
Lavantakokusu64 Gizem3544 Allah nasip ederse kızım olacak tekli çiftli sayıya takıldım birde 25 se kiz mi oluyor erkek mi bilemedim
Gizem3544 Lavantakokusu64 25 ise erkek olması gerekiyor bu hesaba göre demek ki yanılmalar oluyor arada😬
Lavantakokusu64 Gizem3544 aynen ilk hesapladım aa dedim doğru sonra sayilar çift mi tek mi çıkacaktı dedim aynen hepsi bir olmuyor yanılma payı var ama Çin takvimine ve tatlı eksi yeme bende tuttu tabikide bunlar bi yüzdelik 😀 önemli olan sağlıklı olmaları
Gizem3544 Lavantakokusu64 tabi ki öyle önemli olan sağlıklı olması ben daha öğrenmedim merak ediyorum o yüzden ama herşeyde başka bişey çıkıyor bakalım yakında belli olur bizimde
Lavantakokusu64 Gizem3544 ben cinsiyeti öğrenmeden şunu da denedim tabi buda bi yüzdelik bunlar hep meraktan tabi😁🤭 sabah uyandığınızda ilk idrarinizla karbonati karıştırın hiç birsey olmazsa kiz köpürürse erkek diye
Lavantakokusu64 Gahha aynen idraranizi karbonatla birlestirin erkek te kabarma köpürme olacak karistirdiginiz anda hiç bir etki yoksa kız . Tabi bende ınstegramda kesfette karşıma çıktı oyle denedim bende.
Ledeyna21 Elifsenayldrm olabilir bende tam tersiydi hamilelik cinsiyete göre değil kişiden kişiye değişiyor
Lavantakokusu64 Melekolmak sabah uyandığınızda ilk idraranizi ayrı bir kaba koydugunuz karbonatin üzerine dökün kabarma kopurme olursa erkek hiç bir şey olmazsa kiz