nmericc Çin takvimiyle cinsiyeti aynı olan var mı 🙃 ya da bilindik bir kaç tahminlerle aynısı çıkan 🐣
Ftmmma nmericc benim tuttu 😂 bir de çok kişiden kız olursa kasık ağrısı erkek olursa bel ağrısı olur diye duymuştum. Alakası var mı bilmiyorum kasıklarım çok ağrıdı kızım olucak Allah ın izniyle 😊
Nur_19 nmericc Bende öğrenince bir arkadaşın tavsiyesiyle bakmıştım ve doğru çıkmıştı bende bir arkadaşıma söyledim onunda doğru çıktı
Ledeyna21 Ftmmma çim takvimi değil ama ağrı yeri benimde doğru kızda kasık ve vajina kemiği ağrısı erkekte sırt 👍
prensmusta nmericc ay ilk defa duydum,tutan oldu mu hiç çevrenizde?ilk çocuğum için hesabı yaptım şimdi doğru çıkıyor🤭
Momandbabyy nmericc oğluma hamileyken kız çıkmıştı. Şu an hamileyim erkek çıkıyor. Ben de merak ediyorum bakalım😅
nmericc Momandbabyy oğlunuz için şu hesabı yapın bı doğru çıkacak mı Yaşınız + hamile kaldığınız ay - 9
Suheda_4406resul MelisBerdo benimde aynı şekilde heryerde erkek diyor ama ben kız istiyorum inşallah hayirlisiyla benimkide tersi olur tabi sağlıklı bir şekilde🥰❤️❤️
Momandbabyy nmericc bu hamileliğim için de hesapladım erkek çıkıyor yine. Erkek gibi hissediyorum zaten ama doğru mu acaba🤭
Lavantakokusu64 nmericc bende doğru çıktı ilki oglan şimdiki hamileligim kız. Oğlumda aşırı tatlı yerdim şimdi ekşi ve acı yiyorum zaten severimde. Birde ınstegramda bi bayan paylaşmış karbon ile idrar karışımı onu denedim oda doğru çıktı 😃