3babymom Beyza038 valla oglunuzun hatırı için İkra dedim çünkü güzel isim anlamı da güzel dinen kullanılan bı isim Yine de siz bilrsnz
minik_koala_ve_annesi Beyza038 biz yegenime kura cektirmistik 3 tane kararsiz kaldigimiz isim vardi yegenime cektirdik😅
Zeynep_Asellll Beyza038 Bence hiç oğlunuzu kırmayın İkra çok güzel bir isim. Tanıdığım çocuklarda var. Maaşallah çok akıllı ve uslular🌸
Beyza038 3babymom inanirmisiniz bu 3 ismi de kağıda yazdım 5 6 defa kura çektirdim oğluma hepsinde ikra çıktı 😂
Esayser Bizdede kardeşinin ismini 8 yaşında abisi koydu Allah’ın izniyle çokta beğendik bence çok güzel bi hatıra 🥲
Beyza038 Esayser kırmak istemiyorum oğlumu sadece bizimde içimize sinsin istiyoruz burda da ikra çok çıkarsa o olur büyük ihtimalle.
3babymom Beyza038 maşallah demek ki içten istiyomus İkra yi ama eymene uyan isimler de var Ecrin Ebrar elif Ecmel Eslem Esila ezgi bu tür isimler de koyabilrsnz
minik_koala_ve_annesi Beyza038 o zaman ikra koyun bencede yegenimde 3 kere ayni ismi secince kardesinde onu koyduk🥰😅
Beyza038 Gmznr2909 bende anlamını falan çok beğenmiştim Aysima nın onu ben seçtim hümeyra yi eşim ikra yi oğlum ama sanırım beyefendinin dediği olacak gibi.☺