Tugbaakcy Hamilebiranne_ rapor sisteme giriyor 15 20 güne yatıyor yani raporun bittikten 1 hafta içinde yatacaktır
Hamilebiranne_ Tugbaakcy raporum 27/10/20222 de bitti Bi ay olacak neredeyse yatmadı ondan şaşırdım bende 😂
Tugbaakcy Hamilebiranne_ valla kuzum onu anlamadım ama benim 4 kasımda biten rapor 4 gün içinde yattı. Şimdi 2. Raporum da bugün bitti bakalım ne zaman yatar😂
Hamilebiranne_ Tugbaakcy en kısa sürede yatar inşallah 🙏az Bi mevla olsa da insan bekliyor o parayı bu hayat şartların da 😇🥰
happiestMom Muge_K önceden son 3 aydan hesaplanıyormus. Simdi 1 yıllık maaşından üzerinden hesaplandığını duydum ne kadar doğruysa tabi. Maasın bir kısman 3/1 i doğum yaptıgın hafta diğer 3/2 si ise iznin bittikten sonra yatıyor diye biliyorum. ☺️
Muge_K happiestMom hadi hayırlısı bakalım. Gebelik parası hesaplama diye bir sayfa çıktı googleda. Bilgilerimi yazdığımda 37 bin küsur para almam lazım toplamda ama bakalım. Teşekkür ederim cevabınız icin bu arada 🌸
Betusgunes Hamilebiranne_ 170 i arayın iş yerinin muhasebesi onaylayinca yatıyor rapor parası canım doğum izniyle onun alakası yok yatar ay sonuna kadar mesaj geldimi size rapor bilginiz
Betusgunes Hamilebiranne_ yatar 1 ay içinde şans işi bazen çok çabuk yatıyor bazen geç yatıyor benim 2 rapor param rapor biter bitmez yattı 3 üncü ise 1 ay sonra yatti
Asliormanci Hamilebiranne_ yattı paranız yatar 3 haftaya yatması gerekirdi bende 1 hafta istirahat raporu almayı düşünüyordum