Pamugum02 minik_koala_ve_annesi 26 haftalık olduk canım var aslında daha zamaniniz ama günler cok hızlı geçiyor bi bakmışım gelmiş çatmış 🌝 ikinci doğumum olcak ama ilkinden daha cok heyecan korku telaş var
minik_koala_ve_annesi Pamugum02 sag saglim gelsin insallah bildigim ve gordugum kadariyla ikinci dogum yapan anneler genelde ilk cocuklarini dusunuyormus daha cok oylemi sende de
Pamugum02 minik_koala_ve_annesi evet canim smdiye kdr hic ayrı kalmadık aklim hep onda kalıcak ne yapicaz ikimzde bakalm , belki hastanede yanimda durmasini isterim o gece
minik_koala_ve_annesi Pamugum02 oda kcukse canim enfeksiyon ortamina maruz birakma hic rabbim hic ayirmasin🥰
Pamugum02 minik_koala_ve_annesi 4 yasinda cnm valla cok zor olucak yaa bakalm hayrlisiyla bi atlatakim da inşallah 🙏
Pamugum02 minik_koala_ve_annesi amin canim inşallah.koru da odalarda refakatçi 2 kisi kalinacak gibi mi canım, yoksa 1 kişi anca mu kalablilir ,yatacak koltuk fln 1 tane mi var
minik_koala_ve_annesi Pamugum02 canim 1 tane koltuk var normalde 2 refakatci izin vermiyorlar rica ettik biz esiminde kalmasi icin 2 kisi kaldi ama tek koltuk
Pamugum02 minik_koala_ve_annesi anladım canım tek olmasi benm içinde iyi olur ben sadece eşimin kalmasini istyrm yoksa kaynanamla brlkte kalcaklardi da gerek yok kaynanama bu iyi oldu 😃
minik_koala_ve_annesi Pamugum02 ahahhaa allah seni napmasin kiz 😅😅😅bende iki kisi kalsin istiyorsun sandim yaninda😅😅hemsireler cok yardimci oluyor canim annemde esimde uyumustu😅😅sukur agrim olmamisti hastane surecimde
Pamugum02 minik_koala_ve_annesi yok yok eşim kalsin yeter valla 😃😃😃 hemsirelerle birlikte yeterli olur 1 kişi,ne kdr fazla o kdr sinir stres demek 😃😃😃
minik_koala_ve_annesi Pamugum02 hahahHa 😅😅😅haklisin valla eve gelince basina toplanacaklar o zamanda durmuyorlar😅
minik_koala_ve_annesi Pamugum02 aynen valla annem 1 ay kaldi sag olsun cok yardimci oldu ama gercekten piskolojik olarak o bile yipratmisti artik
Pamugum02 minik_koala_ve_annesi kesinlikle yaa 1 hafta yeterli oluyor bence canim, fazlasi lohusa haliyle çekilmiyor