Yasemincee26 EmineDefneGokce çünkü doktorum 3000 de gözükmesi lazım kesinlikle diyor. Hatta 1500 Ken vajinal ultrasonla görünür diye iddia ediyor . Buna dayanarak aneliyat olacaksın dedi . Altdan dakikalarca baktı keseyi göremedi . Değerim 3000 16 günlük hamileyim
nevzatbaskomser Yasemincee26 Şimdi diğer yazdığınıza ithafen yorumlamak istiyorum. 2 kasımdan geçerli gebelik olm ihtimali düşük ama olduysa kese görünmesi için erken beklemelisiniz. Ama geçen ay hamile kaldıysanız üstüne adet gördüyseniz değeriniz düşük ve görünmesi gerekirdi. Bunu en iyi doktor netleştirecek farklı doktorlara görünmelisiniz
Ysmnrn EmineDefneGokce 3000 beta degeri dis gebelikte igne icin oldukca yuksek bir deger. Insanlar ameliyata karsi onyargili olmasin diye soyleme geregi duydum ki dis gebelikte laporoskopi mudahale ile dis gebeligi sonlandirma igneden cok daha mantikli. Iyi bir perinataloga gidilerek kesin tani koyulmasi , eger dis gebelik varsa uyuun tedavinin bir prof perinatolog ile karar verilmesi annenin sagligi acisindan cok daha guvenilir. Umarim dis gebelik bir ihtimaldir . Gecmis olsun
EmineDefneGokce Ysmnrn hımm ameliyat, iğneden daha mı iyi diyorsunuz . Yani ilk dış gebelikte lakaroskopi ameliyatı oldum. 2. De iğne tedavisi aldım İnşallah post sahibi bu durumu yaşamaz, normal gebelik ile devam eder
EmineDefneGokce nevzatbaskomser sizde demişsiniz ki mesela haftaya başka doktora gidin kese için. Dış gebelik gibi önemli bir durumda haftaya kadar beklenmez yanlış yönlendirme yapmayalım . Riski var yani kadının çok sıkı takip edilmesi gerek . Dış gebeliğin kendi kendine düşme oranı oldukça az olduğu gibi hayati riski de vardır diyorum ve konuşmayı sonlandırıyorum
Ysmnrn nevzatbaskomser dis gebelik asla kendi kendine sonlanmaz. Hatta onlem alinmazsa buyudukce ic kanamaya sebep olur. Lutfen bu tarz ciddi durumlarda gelisiguzel bilgilendirmeler yapmayin.
EmineDefneGokce Ysmnrn evet ilk gebelikte geç teşhisten ötürü iç kanamayla acil ameliyata alındım . Bende post sahibine beklememesi söylüyorum . Bence doktora gitmeli en erken zamanda 🙏🏼
Ysmnrn EmineDefneGokce insallah hic gerek kalmaz ama oldu ki yasadi artik tedaviler gelisti. Sadece erken mudahale cok onemli. Ben de dis gebelik yasadim ve betam 900du profesor igne evet ama surecini agrili ve uzun gecirirsin dedi. Betayi dusurmek icin beklemektense ben de laporoskopiyi tercih ettim. Ustelik ic kanamam baslamisti. Cok sukur tupumu de kurtardilar beni de. Sana da gelmis gecmis olsun. 🌸
EmineDefneGokce Ysmnrn çok teşekkür ederim beni de kimyasal diye eve göndermişlerdi bende adet oldum sandım meğer tüpüm patlamış. Daha önceden bilgim olsaydı kesinlikle başka doktora giderdim 😞 ben tek tüplü kaldım, hayati tehlikem vardı gittiğimde Allahım kimseye yaşatmasın 💕🙏🏼
nunmasallari Yasemincee26 5 diye hatırlıyorum ama bir arkadaşımın 6.5 haftada görünmüştü, geç döllenme olmuştu.
Nokta43 Yasemincee26 ben çok yüksek beta hcg değeriyle kesemi görmüştüm dış gebelik sadece beta değerine göre söylenemez bence agriniz kanamanız olmadığı sürece bekleyin haftaya başka doktora gidin çok geçmiş olsun
Mervegedik22- Yasemincee26 benim 6000den sonra göründü oda çok ufak belli belirsizdi şuan 19 haftalık bence başka doktora da gözükün
Minikmucizelere ilkoss yaa bende üç buçuk ay önce kürtaj oldum dış gebelikten üç ay korundum iki haftadir korunmuyorum inşallah iki hafta sonra bende guzel haberler alir ya lütfen dualarinizda banada yer verin🙏🙏❤️
Fatma4225 EmineDefneGokce bugun o igneden banada yapildi benim beta degerm 140 da suan bu igneden snra bu dis gebelik olayi nasil atiyo kendini disariya kanamali mi oluyo idrrrdanmi cikiyo onu anlymadm