nevzatbaskomser canım, dış gebelik ile ilgili çok araştırma yaptım. Ben yaşadım sende yaşarsın demiyorum ben post sahibine. Aksine sağlıklı bir gebelik bile olabilir doktor değiştirmekte fayda var . Hepimiz tecrübelerimizi yazıyoruz buraya . Tabi ki 2 kere yaşamam herşeyi bildiğim anlamına gelmez fakat şöyle bir kural vardır ki rahim dışında kese ve bebek görüldüğü zaman dış gebelik teşhisi konur. Yani bu bir kural, benim fikrim değil 🥰 benim kesem mesela 7 binde gözüktü hemde karnımdan değil vajinal usg ile zar zor gördü doktor . şuan 28. Haftadayım belki de dış gebelik değil post sahibinin olayı. Sende demişsin değerin güzel artmış diye . Belki de normal gebelik yani
Mesela demişsin ya kanamalı olunca kendi kendine sonlanıyor diye . Dış gebelik kendi kendine sonlanan bi durum değil , boş gebelik ile karıştırılmasın 🥰
Zaten doktor ona ameliyat olacaksın demiş bence görmüş keseyi tüpte
Aklıma takılan şu, doktor eğer bişey görmediyse nasıl dış gebelik diyebilir . 3 bin de benimde kesem gözükmedi 7 bin de gözüktü . Belki de post sahibi doktoru anlamadı doktor hatalı demiyorum ki :)