HayriyeHnm Nazli-61 çocuk bilgisi TC kismina ne yazdın kuzu benim orayı doldurmadan ilerlemiyor nasıl yapabilirim ?
Boncukveannsi HayriyeHnm ben hamileyim daha cnm hiç bebeğim yok, bence herkese ayırt edilmeden veriliyor diye biliyorum ama 🤷🏻♀️
HayriyeHnm Boncukveannsi kuzum orada çocuk bolumu var ya ben 0 yazdim ama yine de çocuk bilgileri istiyorlar TC ad soyad vs ama orayı atlyamdm ben nasıl yapacam onu
Boncukveannsi HayriyeHnm Allah Allah ilk kez duydum kız 🙄 olmayan çocuğun nasıl TC kimlik numarası olucak 🙄
HayriyeHnm Boncukveannsi kuzum ben mi yanlış yaptım ki acaba sen de çıkmadı mı o dur bakayım bir daha
Svmprl HayriyeHnm Sosyal ekonomik yardım farklı evde bakıma muhtaç çocuk vb gibi için ben öyle biliyorum, o yüzden çocuk sayısı istiyor normal sosyal yardıma başvurmak gerekiyor 😐
Boncukveannsi HayriyeHnm canım Hangi ilde yaşıyorsan oranın vakıfları olması lazım böyle şeyleri oradan kolayca hal edebilirsin, benim de 4 aydır olmadı bende bu haftalarda gidicem canım orada daha kolay şekilde hal ediliyor
Oglusununannesi06 HayriyeHnm doğru yerdesiniz ama oraya hicbsy yazmaycksiniz 0 flnda yzma direk geç orayi
nez10 Boncukveannsi bilmem ki evimiz arabamız var diye heralde😁 sanki millete yapılan zam bize yansımadı😁
Boncukveannsi nez10 kuzum yok ona bakmıyorlar yaa benim teyzemin 4 evi var 1 arabası 1 arsası var kadın her türlü şeyden yararlanıyor 😂😂
Oglusununannesi06 Sosyal yardım yaz ekonomik falan olmayack direk sosyal yardım yaz çıkana tıkla yap başvuru