gvnmte tazecikannee kadın dogum doktorundan kayıt actırdınızmı perinatoloji bölümüne ramdevu almak için
Gkcm tazecikannee perinatoloji bölümüne gidip ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum dedim randevu alamadım haftalardır dedim sisteme bakıp 2 hafta sonraya gün vermişti randevusuz hasta olarak gittim bekledim bayağı
tazecikannee gvnmte en son başakşehir çam sakura ya gittim kayıt açıldı galiba emin değilim sonra bana perinatoloji den detaylı ultrason yapılacak dedi
Gizemgksnmz glnr_21 inşllah burada da o kadardır gittiğim hastanede ikili testi 1500 e yapıyorlar ondan korktum biraz detaylı da o kadar pahalı m acaba diye
glnr_21 Gizemgksnmz ama devletin sana kayıt açmaması çok saçma onane istediğinde özele istediğinde devlete gidersin
Gizemgksnmz glnr_21 taktı adam ya zaten kontrolde ne bebeği gösterdi ne kalp atışını dinletti benimle hep azarlar tavırla konuştu. Tahlilleri bile tam istememiş
Sevgi2565 tazecikannee Sabah 10 da bak her gün elbet randevu vardır randevu olduğunda da riskli gebelere bakılmaktadır yazıyor ama gebeliğiniz de risk olsun olmasın randevunuzu alıp gidin doktorlar bakıyor bende gittim baktılar memnun kaldım
Gizemgksnmz glnr_21 gerçekten en hassas dönemimizde ne kadar kötü davranıyorlar bide benim daha önce 3 kaybım var bunu da biliyor yinede adamın umrunda değil üstüne bide çocuk gibi azarlıyor