tazecikannee Kızlar detaylı ultrason için başakşehir çam sakura dan randevu alamıyorum 182 arıyorum orda da yok ne yapmam gerekiyor
glnr_21 tazecikannee ben 1 buçuk aya yakım randevu baktım sürekli randevu olsada detaylı bakmıyorlar sadece riskli gebelik genelde artık öyleymiş riskli gebelere bakıyorlarmış öyle dediler bana bende mecbur özelde yaptırdım
b_senell33 tazecikannee doktorda bana yeşil alan açmasına rağmen bende ulaşamamıştım doktor yok dediler dolu dediler sıra alamadım telefona bakmadılar ve yaptırmadım bende şuna 33+6 yız çokşükür 🥰
gokce66 tazecikannee bir hafta boyunca her gün aradım alamadım sonra mhr den aldm cnku net de daha hızlı açılıyor randevular
aseldurununannesi_ Bende aynı durumdayım doktor yeşil alan açmasına rağmen bulamıyorum gerçi daha iki haftam var ama sürekli deneyeceğim bakalım Şişli Etfal Çayırbaşı ek bina
tazecikannee aseldurununannesi_ bende bugün başladım aramaya sistem kapalı dedi başka zaman arayın diolar ne zormuş randevu bulmak 🥴
glnr_21 aseldurununannesi_ ben 1 aydan fazla randevu baltım gece gündüz olsada hep riskli gebelere bakıyorlar detaylı bakmıyorlar öyle yazıyordu özelde yaptırdım
aseldurununannesi_ tazecikannee sistem kapalı derken kadın doğum doktoru yeşil alan açması gerekiyor yoksa zaten hiç alamazsınız direk
Gizemgksnmz glnr_21 özelde kaça yaptırdın canım benim riskli bir gebeliğim var ama devlet hastanesinde ki doktor özel hastaneye de gittiğimi öğrendi bana yeşil alan açmıyor özelde yaptır dedi fiyatlar çok pahalı diyince yaptırma o zaman diyor dalga geçer gibi
glnr_21 tazecikannee bende Bakırköy uzmanlar tıp merkezinde yaptırdım hem çevreye göre uygundu hemde memnun kaldım 400 tlye yaptırdım
Seyma65 tazecikannee devlet hastanesinde direk randevu alınmıyo önce kadın doğuma kadın doğum yeşil alan açıyor öyle gözüküyorsunuz özel hastanede bana gelemeden bi hafta önce randevu oluşturun demişti onu o şekilde aldım
Gkcm Bende Çam sakurada yaptırdım elden randevu aldım . Bilginiz olsun MHRs 182 ya da diğer devletlere bulamadım .
gvnmte tazecikannee ben mhrs uygulamasından aldım. Tabi öncelikle kadın dogum doktoruna gidip kayıt actırmanız gerekşyor. Mhrs uyg sürekli kontrol edin.kendinize ordan talep olusturun bildirim geliyoe bosluk olusunca. Bir de randevular sabah 10 da acılıyo. Tam 10 da da mutlaka bakın.