QUEEN0888 2kidsmoms Soruyor ben dedım)Noel baba gelınce yanımızda olucak 😊O yüzden)daha sorumuyor vaktı beklıyor
2kidsmoms QUEEN0888 her çocuğun karakteri farklı olduğu için sanırım ben bunu desem kaç gün kaldı yani anne der elinle göster derdi her gün ısrarla
A_syma 2kidsmoms Isteyip istememeden ziyade. Kotu sonuclanirsa aciklamak zor olur. Benim kizim kucuk olunca soyledik. Doktorada geliyor surekli. Annem kardesimi yemis diyor her yerde 😂😂😂😂
momqq 2kidsmoms tabikidee bnce birz dha bekle belirginlessin veya hareketlerini faln hissedince öyle söyle ☺️
2kidsmoms momqq ay inş sabredebilirsem ben de. 😅Her gün buradayım sürekli hamilelikle ilgili konulara dahil olmak burada gün saymak insanı daha sabırsız hale getiriyor 🙃
momqq 2kidsmoms demiiiii hele göbüşleri atiolarr bebislerin ellerini flan atiolar yaa insan 10 tane doğurasi geliyor 😁😁
Zuzuu86 2kidsmoms bence çocuğun karakterine göre soylenmelı 😄 9 ay senı bunaltıcaksa ne kadar geç söylersen o kadar ıyı..
2kidsmoms momqq evet acaba daha önce mi yapmalıydım diye düşünmeye başladım ama muhtemelen doğurunca geçer 😂 2. Çocuğum da kolik olursa bu sefer 6 değil 10 sene sürer en az atlatıp tekrar çocuk düşünmem 🥲