2kidsmoms 6 yaşında oğlum var. 9+2 2. hamileliğim. Merak ettiğim şey çocuğunuza kardeşi olacağını ne zaman söylediniz, ne tepki verdi süreç nasıldı? Ben olabildiğince geç söylemeyi düşünüyorum. Fazlaca heyecanlı ve sabırsız olacağı için.
Hazal44 2kidsmoms benim oğlum 3 yaşında ikici oğluma hamileyim şimdi den sevindi kardeşi olacağı için erkek kardeş istiyordu kendisi zaten kızları pek sevmiyor karnımı okşuyor kardeşim nasılsın diyor biz şimdiden söyledik ☺
kbra19 2kidsmoms kalp atışını duyunca söyledim iki kızım biri 6 yaşında diğeri 3 Daha önceden zaten istediğim için dile getiriyordum küçük olan çok sevindi ☺️ Büyük eh işte ama sürekli birşey yerken kardeşimde yiyor annemin karnında gibi muhabbet ediyorlar ☺️ Alıştırmak açısından çok geç söylemek istemedim
QUEEN0888 2kidsmoms 5-6 haftalıkken 😅😂Hergün söylüyor Anne abım gelseydı herşeyı bırlıkte yapardık 😊InşeAllah sağlıkla doğsunlar🤲🏻🤲🏻
A_syma 2kidsmoms Hemen soyledik 3 yasinda :) Ama sizinki biraz büyükmüs anlayacak durumda gebelik ilerleyince soylemek gerekiyor sanirim psikoloji acisindan. Bir arkadasimin doktoru kotu sonuclar acisindan erken bilmemeli demisti.
2kidsmoms A_syma aslında 4 yaşına kadar çok istiyordu. Sanırım artık benden umudunu kesti sormuyor 😂 İstemeyeceğini düşünmüyorum gene de
Lavantakokusu64 2kidsmoms benimde oğlum 5 yaşında hamile oldugumu öğrendim doktora gittik 6 haftalıkti kese oluşmuş dedi biz o zaman söyledik çok sevindi bazen elini karnıma koyar sever ne zaman çıkacak kardeşim der oyuncak gördüğünde alalim mi der dediğiniz gibi heyecanlı ve sabırsız ama biz soyledik. Sizin kararınız ama söyleyin en azından oda kardeşi olacağına kendini hazırlar. Tabi her çocuğun tepkisi nasıl olur onu bilemeyiz
momqq Valla bn hemen söylemiştim kızım 3 yaşındaydı 8 haftalık olnca düşük yaptım bu sefer de nasıl anlatcagmi bilemedim yokmuş yanls görmüş doktr flan dedm gecstirdim şuan 5 yaşında hala ne zman doğar kardesm dior gecen ay belirtiler yaşadım adet geckmesi flan oldu heycanlandk esimle konusrken duymuş hemen heycanlandi hadi ne zman doğacak kiz olsun faln filan gene adet oldum 🥴 bu sefer olursam soylemicem uzun süre sabirsizda oluyorlar hem
2kidsmoms momqq oğlum çok duygusal yaşı da büyük yanlış anlamışız deyip geçiştirmem mümkün olmayabilir
Aselervam_41 2kidsmoms hamile oldgumu ogrenir ogrenmez soyledim kizim 3 yaşında ve kardesi olacağını simdiden benimdedibbile ama dogduktan sonra neler olur bilemem
Bebeginehasret 2kidsmoms benmki kiz 4 yasina girecek biz birebir soylemedk ama hamileliklerm riskli geciyor bu yuzden en basindan karnimin biraz acidigini bu sebebden ayakta iken degil onu otururken kucaklayabilecegimi biraz daha dikkat etmemiz gerektigini anlattik doktor boyle soyledi dedik ama bebek var demedik ama zamanla konusmalardn anladi herkese annemn karnnda kardesm var beni her zaman kucaklayamaz ama oturup sarılıyoruz diyodu smdi 5 aylk oldu karnm smdide anne sistin patliycaksin nie dogmuyor kardesm diyo 🤣
2kidsmoms Bebeginehasret hahah benim de riskli başladı şimdi sorun yok şükür de. Çocuk için uzun bir süreç
QUEEN0888 2kidsmoms Soruyor ben dedım)Noel baba gelınce yanımızda olucak 😊O yüzden)daha sorumuyor vaktı beklıyor
A_syma 2kidsmoms Isteyip istememeden ziyade. Kotu sonuclanirsa aciklamak zor olur. Benim kizim kucuk olunca soyledik. Doktorada geliyor surekli. Annem kardesimi yemis diyor her yerde 😂😂😂😂
momqq 2kidsmoms tabikidee bnce birz dha bekle belirginlessin veya hareketlerini faln hissedince öyle söyle ☺️