Tubacngl _edakrsu22 Sen bilirsin canım ama biraz daha dayanmaya çalış derim belki azalır seninki de sürekli bişeyler çıkıyo gerçi bende kaburga ağrısı bitti nefes almamdaki sorun arttı ama bebiş için mecbur diyorum 😊
Burculi_ _edakrsu22 magnezyumu sabah alıyordum doktor aksam da al dedi 2 ye çıkardı ama akşam olunca sırtım sol omzumun ağrısından ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum nefes almakta güçlük çekiyorum
reyhan12 _edakrsu22 bende ayri kemiklerim bibirine giriyor sanki,ben doktora soyledim normal artik sona yaklastin dedi 34.haftadayim ama sanki biri sirtima sabaha kadar cekicle vuruyor tuhaf bi agri
Burculi_ reyhan12 sürekli sağa ve sola yatıyoruz diye mi acaba doktor da normal dedi ama gece sol omzumun altı sabaha kadar ağrıyor uyutmuyor 😥
reyhan12 Burculi_ magnezyum vermedimi genelde magnezyum iyi geliyor diyorlar bide bana dis agrisi eklendi onada hemen kalsiyum takviyesi ekledi
Burculi_ reyhan12 magnezyum verdi sabahları alıyordum aksam da al dedi ama faydası yok aksam ki ağrılara
Tinasu _edakrsu22 bende 22 den sonra başladı kaburga ağrısı ve hala devam ediyo ama dediğiniz gibi ne yatırıyo ne oturttuyo şuan 31+3 üm hala geçmedi doktor normal olduğunu ve genellikle uzun boylu olanlarda olduğunu söyledi birde bebek kaburgaya dayanıyomuş
Burculi_ _edakrsu22 sabah öğlen bse yok ama akşam olduğunda hiçbir şey fayda etmiyor neyse az kaldı dayanacagiz 💕
Tubacngl _edakrsu22 evet mecbur canım nefes darlığı gittikçe artıyo malesef sesimi duyanlar hep hasta mısın diyo
zumzum Benim mesela sağ kaburgam genelde batıyo, karıncalanıyo sol tarafa yatıyorum kollarım yukarı doğru gererek bacaklarımı da dümdüz uzatıyorum organlarım rahatlasın diye çoky iyi geliyo açıkcası rahatlıyorum. Bir deneyin isterseniz.