gzlannesi Papatyarslan önce sağlıklı sonra gönlümüzdeki olsun inşallah sağlıcakla alalım ona göre hazırlıklar yapıyoruz şaşırtmasın bebişler bizi 😃
Papatyarslan gzlannesi balonu patlatıp ilerisine gidemedim detaylıdan sonra alıcam herşeyini 2 hafta kaldı detaylıya zaten,Allah hepimizin gönlüne göre versin önce sağlık tabi ki🙏🏻
Azrayavuz Şuan aşırı gerildim doktorum net erkek dedi çünkü hocam netse söyleyin parti yapıcaz demiştik net erkek dendi 12+6 da birdahaki kontrol kız cıkarsa çok gülerim bir kaç parça şey aldım oğluşuma😂
gzlannesi Azrayavuz bana erkek içinde net dememişti erkek gibi demişti şimdi kız gibi diyor sonrası Allh kerim sen gene bişey almışsın ben cinsiyet partisi gibi fotoğraf çekimi yaptırayım dedim yarın yapılcak umarım ortada klmam 🤔🤭
Azrayavuz gzlannesi ayy inşallah gönlüne göre olur bende burdaki yazıları okuyunca bir acaba diyorum 😂
gzlannesi Azrayavuz kesin dediyse öyledir canım gönlünü ferah tut dicem ama değişenleri görünce birşey diyemiyorum umarım değişmez canım ❤️
zilhan gzlannesi 18. Haftamda erkek denildi pipi gösterildi , 3 4 hafta sonra Detaylı ultrasona girdim herşeyini mavi filan aldım o 1 aylık dönem de , Detaylı ultrasonda kız çıktı 😂😂 34. Haftamdayım halen kız
Laliinnvanilya zilhan demeyin ya bende 14 haftalıkta erkek olduğunu öğrendim hatta doktorum çok emin söyledi daha önce yanıldığı hiç olmamış şimdi kuşkuya düştüm iyi mi 😂
zilhan Laliinnvanilya Benim doktorum 12 Yıldız hiç yanılmadım dedi sekreteri de aynı şeyi söyledi düşünün , ben net pipi gördüm hshshsh ama kordonmuş .. o yüzden erkenden almayın giyim vs .. Detaylıyı bekleyin
gzlannesi Tugcesena 🤣🤣 ne naz ne naz valla her gittiğimde biyerini göstermiyor elleriyle yüzünü kapatıyor bacağını açmıyor ense kalınlığını bile ölçememiştik hareketliliğinden