gzlannesi Kızlar 12. Hafta erkek denmişti şimdi 18 olmak üzereyim kız gibi ama çıkıntı da var gibi dendi %100 söylemediler böyle bir şey yaşayan var mıı ??
Papatyarslan gzlannesi beeen ilk erkek dedi doktor 9.haftadan 14.haftaya kadar sonra kız dedi başka doktor 15.haftada
gzlannesi Papiiii böyle resmi var burda 16 haftalık felandı çok hareketli olduğu için açı yakalayamıyorlar
gzlannesi Siem24 dün doktorum tam olarak net açmadığını söyledi ama ilk erkek dedi sonra dün yanıldım kız gibi dedi ama çıkıntıda var kızlarda da olabiliyor dedi cinsiyet partisi yapayım demiştim yarın yapmayı düşünüyorum hatta ama kesin konuşmadı
gzlannesi Tugcesena bende şokum ya kendimi ilk ona hazırlamıştım şuan baya tuhaf oldum sağlıcakla gelsin miniğim ama çok kötü bir his
Papatyarslan gzlannesi ben kız dedikten hemen sonra yaptım cinsiyet partsini ,heryer pembiş pembiş Allahım değişirse şok olurum artık🤦🏼♀️
gzlannesi qnsmLk böyle şeyler gördüğüm için korkuyorum zaten yarın yapıcam sonra erkeğe dönecek diye 🤣
Papatyarslan qnsmLk yaa gerçekten mi ben bir daha inşallah dönmez diye dua ediyorum detaylıdan çok korkuyorum🙈
Papatyarslan gzlannesi kız en son gittiğim iki farklı doktor kız dedi bizde inanmayı seçtik inşallah detaylıda bir sürprizle karşılaşmam😏
gzlannesi Papatyarslan bende aynı şekilde ya inanmayı seçtim ve doktorum çok iyi bu konuda yakın arkadaşlarımla aynı doktora gidiyoruz onlara net söylemiş yarın balon patlatıyorum 😃 değişmez umarım 🤭
gzlannesi Papatyarslan önce sağlıklı sonra gönlümüzdeki olsun inşallah sağlıcakla alalım ona göre hazırlıklar yapıyoruz şaşırtmasın bebişler bizi 😃