Mekklc Kızlar iki gün önce 83 ile öğrenmiştim bugün kan verdim 146 çıktı sizce artış nasıl çok merak ediyorum ilki düşük sağlıksız olunca insan tereddüt ediyor
HayriyeHnm Mekklc İki beta arası 2 katı olması lazım diye biliyorum canım iki katından biraz az ama sağlıklı mı değil mi bilmiyorum başka arkadaşlar da yazsınlar da
kubraselcuk Mekklc genelde 2 kat diyorlar ama %60 artış yeterli diye biliyorum canım inşallah sağlıkla ilerlesin
Melek2424 Mekklc hiç korkma canım benimde martta kimyasal gebelik yaşadım mayısta saglıklı gebelik yaşadım şuan 30haftalık hamileyim hiç korkma iyi düşün herşeyi kuzenimde aynı şeyi yaşadı senin gibi az çıktı şuan oda 8haftalık gebe
Livealittle Mekklc canım 3 gün önce 32 ile öğrendim ve doktor iki hafta sonra gel diye cagırdı keseyi görmek için bu kadar strese sokmayın kendinizi nolur…
Mekklc HayriyeHnm benim ilk gebeliğim de güzel yükselmişti onu baz alarak çok düşük geldi ama regl günümden bir gün sonra öğrendim ben belki geç döllenme vs olmuştur şimdi aklıma geldi bu. 🙄
_y0 Aynı korku bendede var kuzum 62yle öğrendim 2 ci 154 3 cü 361 bugün bidaha vericem bakalım kaç çıkacak bu arada günün kaç gün geçmişti 83 çıktığında
Livealittle _y0 arkadaşlar bu kada sık kan vermeyin kendinizi kötü etkiliyorsunuz.. biraz bekleyin. Azmı arttı cokmu arttı zaten hamilesiniz kendinizi neden strese sokuyorsunuz. Dua edelim güzel şeyler olsun..
_y0 Livealittle kuzum kimyasal dış gebelik bunlar dönemimizde çok yaygın olduğu için endişeleniyoruz belkide birde ilk gebelikler olduğundan duramıyoruz sanki 2 ci çocuklarda bilinçli oluruz illaki
kbrnrcglr _y0 beta değeri 40 ın altı olunca kimyasal gebelik oluyor ve beta artmayınca aynı kalır dış gebelik olur canım
Livealittle _y0 canım herşey cok güzel oludak inşallah bakmayın nolur hamilelikte stres hiç iyi değil pozitif olun. Kendinize dikkat edin. Yeterli bana güven :))) sağ salim alalım kucağımıza inşallah 🥰
Mekklc _y0 benim ilk gebeliğim sağlıksız olmuştu canım bir de onun da etkisi oluyor bilgisiz ve korku dolu içimiz 🥹
kbrnrcglr Mekklc hiç olumsuz düşünme herşey çok güzel ilerliycek bebeğim sağlıklı olacak diye düşün mutlu bir gebelik geçirelm🫶🏻
Mekklc kbrnrcglr inşallah öyle olur içimde kötü bir düşünce olmuyor ama yine de bu beta değerini öğrendiğim de endişe ettim 🤦🏻♀️
Melek2424 Mekklc içini ferah tut cnm kafan rahat olsun bende senim gibi çok kafama takıyordum sonra kendimi dinlemedim rahat oldum vitamin kullandım folix asit kullandım çok şükür sonuçlar güzel
kbrnrcglr Mekklc bazılarının yavaş bazılarının hızlı ilerliyormuş çiçeğim sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına 🫶🏻🥰