Prenses34_annesi nilsmomy baaklim bize ne zaman doyecekler ben de heryerde farklı birşey gördüğüm için aklım karıştı ve sormak istedim
aasenaktas Önümüzdeki hafta 32 haftalık oluyorum ve doktorum nst ye gireceğimi söyledi, hastane ve doktora göre değişiyor diye biliyorum.
sliya30 Prenses34_annesi canım kişiden kişiye değişiyor normalde 35vden sobra normal nst alırlar ama benim kontrolum 37 de mesela o zaman bakarlar herhalde nst almadı bundan önce doktorum doktor nasıl ilerlerse artık 😁
Acbucocuk Meliha09 ozel klinikte ucret odeniyormu nstye bilginiz varmi muayene ucreti 400tl zaten gittigmiz klinikte insallah nstyede ayriyetten para almazlar
Acbucocuk Prenses34_annesi eveet pskolojim kaldirmazdi bunu 🤣 eskiden ozelde 60 80tl falan oderdik cok gelirdi meger hic biseymis ya
Acbucocuk Meliha09 he iyi bari az para odemiyoruz zaten muayeneye 😅 eskiden 60 tl 80tl cok gelirdi meğer hiç bişeymiş
Prenses34_annesi Acbucocuk işte devir değişiyor rabbim kucağıma sağ salim almayı nasip etsin de isterlerse herşeyimi alsınlar o bana yeter 🥰
Nuray08 Ben kasilmalarimdqn ötürü 31 ve 34 te girdim ama benim doktorum normal gidiyorsa hersey 36 da nst gönderiyormus öyle dedi
Prenses34_annesi Nuray08 yani bende bir yerde 32 bir yerde 36 görüyorum genelde 36 olarak biliyorum ama 32 de çok çıkıyor karşıma 🥰
Prenses34_annesi bsra-25 yani gebeliginiz normal düzeyde gidiyordu degilmi hiç bir risk sorun vs yoktu
Aycan93 Normalde 34 diye biliyorum ama riskli gebelik erken doğum akıntıya bağlı durum varsa benim bu şekilde çünki ben 28. Haftadayım dün nst ye girdim