kbrnrcglr -kuzupnr20 bende çok merak ediyorum kesem gözükecek mi gözükmeyecekmi acaba die inşallah görürüz birlikte 🥰
Eyay0801 Slnrbzz kesenin içi boşmuydu acaba bende ona taktım şimdi neden kesenin içinde hiç bi kabartı bişi yok diye 😂
bebis_anne1 Eyay0801 yaa aynı merak bende de var 🤔 doktor 6 haftalık kese var dedi. Ultrasonda da sadece kese gözüküyor içinde bişey yok gibi
Eyay0801 bebis_anne1 vallahi iyice kafayı yedim kimi hem kese hem bebek göründü diyo ama vajinalmi bakılıyo acaba görüyolar karından 5+5 di benimde hiç bişi yoktu🤔
bebis_anne1 Eyay0801 benim akıntımda oluyor onunda bi endişesi var ama sakin olup 7 haftaya kadar bekliyeceğiz 😇
-kuzupnr20 Eyay0801 ben bugün gittim 5+2 ve kese göründü bebek çok küçük olduğu için zaten bebek göründü demiyor kese göründü diyor evet vajinal muayene ile göründü ultrasonda görünecek kadar büyük değil
Balimmm Slnrbzz ben çok erken öğrendim canım 7.8 ile 2 gün ara ile 49, 110, 287 bir daha da istemedi doktorum muayene ye gideceğim persembe
kbrnrcglr -kuzupnr20 göründü kuzumm görüünndüü maşallah sağlıklı ilerliyormş herşey 2 hafta sonra tekrar çağırdı♥️♥️🥰🥰🧿🧿🥹🥹
-kuzupnr20 kbrnrcglr aynen bizim de 2 hafta sonra gel dedi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hayırlısıyla♥️
kbrnrcglr -kuzupnr20 ayy çok güzell bizede dedi 2 hafta sonra gel diye kalp atışlarınımı duyucaz acaba🙈 amiinnn kuzumm inşallah ♥️🧿🫶🏻