aysima-nursima Meriii234040 daha normal cnm duymaman 9. Haftaya kadar normal geç döllenme olabilir bencede yok henüz bulantı falan
Balimmm Pemberuya hayırlı olsun canım bende 4+3 üm çok erken öğrendim vakit geçmiyor hiç 😁kasiklarim çok ağrıyor ama
Pemberuya Balimmm teşekkür ederim size de hayırlı olsun🥰 kasık ağrısı zor evet ama size tavsiyem çok hareket etmemeniz ve de daha fazla dinlenmeniz 🤲🏻
Mine34 Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah benim ilk gebeliğim ve yolu yariladim yani çok sabırsızlanıyordum zaman geçsin diye beşinci ayımdayım çok şükür
Siyahkelebek187 Pemberuya yeni öğrendim bende ve 2. Hamileliğim olucak hayrlısıyla daha doktora gitmedim test yaptım 2 tane pozitif
Yoncayadi Bende test yaptm ilk oglumdada yaptığında çift çizgi çok netti bundada aynı oldu test vermeye tekrar gerek duymadım direk 2 hafta daha geçti gittim kalp atışını duydum 6 haftalıkken suand 7 haftalık olduk tam😍
Balimmm Slnrbzz ben çok erken öğrendim canım 7.8 ile 2 gün ara ile 49, 110, 287 bir daha da istemedi doktorum muayene ye gideceğim persembe
Eyay0801 Meriii234040 Slnrbzz gayet iyi canım benimde aynı haftada 5900 çıkmıştı sağlıkla gelsin minişin
Slnrbzz Eyay0801 ya inşAllah, herkesin bebegi sağlıkla gelsin 🤲🏻 şimdi doktor kontrolünden çıktım bugün tam 5.hafta ve kese göründü 🤗
Eyay0801 Slnrbzz kesenin içi boşmuydu acaba bende ona taktım şimdi neden kesenin içinde hiç bi kabartı bişi yok diye 😂