Heelloooooo 🙋♀️
Evet başlıkta gördüğünüz gibi bugün doğum yaptım . Öğlen 12.45 de kucağıma aldım oğlumu çok şükür 🤲 Şöyle ki bu benim 2. doğumum ve 40+3 haftalık olmuştu bugün . 1 haftadır ara ara sancım oluyodu . Adaçayı içmeye başlamıştım , yürüyüş yapıyodum bol bol . Tabi bide 3 yaşında kızım olduğu için çok yerimde durmuyodum . Üstelik 8 aylık hamileyken evimi taşıdım yani hiç durmadım yerimde . Neyse salı günü muayenemiz vardı ve salı sabah benim nişanım geldi doktoruma söyledim açılmama baktı 2 , 2 buçuk cm kadar açılman var bebek yola çıkmış dedi . En son gece sancılarım arttı sabah 8 buçukta hastaneye geldik 3 buçuk cm kadar açılmam vardı . Hastanenin içinde yürüdüm , duşa girdim sıcak suyun altında çömeldim bekledim biraz . Sancılarım 5 dk da bire düştü pilates topunun üstüne oturdum biraz sonra açıklık muayenesine girdim 6 cm açılmam vardı , doktorum suyumu patlattı açılmam hızlansın diye . Birazda nst de yattım arada bi . Sonra ıkınma hissi gelmeye başladı hemen ebeye haber verdim . Muayene etti ki açılmam 10 cm olmuş tam açılma dedi hemen doktoruma haber verdi . Bana bi ömür gibi geldi ama eşimin dediğine göre 10 ya da 15 dk da çıkmışım doğumhaneden . 3585 kg doğdu oğlum . Odamıza çıktık ben karnımı doyurdum oğlumu da emzirdim ablasınıda görüntülü aradık , yarın sabah 10 da taburcu olucaz inşAllah . Darısı başınıza kızlar bi avazda inşAllah ❤️🤲