Nutelllaa Aaaysee 6 haftadır bebemi görmüyorum ne kilosunu ne boyunu bilmiyorum valla .sadece hareketlerini hissediyorum özledim bebeğimi
Aaaysee Nutelllaa ya benimde 5 hafta olmuştu dayanamadım hxjdkdkd ne güzel insaAllah bende heemn hissederim hareketlerini
Zeynepbebek23 Aaaysee ben dün gitmişdim.Normalde 30+2 haftalık ama doktor 31 haftalık dedi iri bir bebek🤭Malesef büyüdüyü için sadece kaburgaları felan görünüyor😄Kilosu 2000 boyu kaçdı aklımda kalmadı.En son yüzünü 27 haftalığında görmüşdüm🥲🥲
Maysaamoms5 Aaaysee oy maşallah annesi ♥️🥰🥰 sağlıkla gelsin 🤲🏻🌸 Bende 16+2 haftalıkken gittim 154 gr 12 cm ve bende prenses annesiiyim 🥰🌸 çok şükür rabbim herkese nasip etsin
usenmedimyaptimbirvelet Yenianne66 aynen yaa sıpa 🥲🥲 ne umutlarla gidiyorum birde… neyse doğunca göreceğiz herhalde😅😅
Esracaa1 Aaaysee 2 kere devlete gittim sormama rağmen boyunu gramını söylemediler tek bildiğim 17 haftalık oldum bugün ama 17+6 olarak görünüyor
Aaaysee Esracaa1 tamam da neden sorduğun da söylemediklerinde neden söylemiyorsunuz demediniz mi bebeğim
cansualisa Aaaysee uyyy mansallah❤️❤️ 30+3 üzzz göstermiyor çok uğraşıyor her gittiğimizde doktorumuz ama yok😀🌺 1390 38 cmdiii oglusum🌺❤️