Der_0 Aaaysee benim kız sibelcan gibi habire eli ağzında poz veriyor 😂😂 asla net ve belirgin değil ve her ultrasonda eli ağzında 🥴🥴🥴
Der_0 Aaaysee öyle galiba doğunca belli olacak neye benzediği 🥰👧🏻👧🏻yarın görmeye gidiyorum 🥰 bakalım kaç kilo kaç cm olmuşuz durumumuz nasıl inş doktor hadi doğuruyorsun demez 🥴
usenmedimyaptimbirvelet Aaaysee evet organlarına yüzüne kadar detaylı incelemiştik allah razı olsun orda biraz kendini gösterdi hahashsjd 2 dk sonra da döndü yine💆🏻♀️
Aaaysee Kızlar bide doktor bu renkli fotoyu çıkartıp vermedi telefondan çekin dedi o an soramadım ama neden vermemis olabilir ultrason kağıdı gibi bilgisi olan,başına gelen var mı?
busraninprofili Aaaysee sordum nerdeyse herkes erkek diyor 😅 ama doktor kiz olabilir dedi ve bende oyle olacakmis gibi hissediyorum 🥰
Aaaysee Kayramomm ben Adıyaman da yaşıyorum canım orada park hospital diye bir hastaheneye gidiyorum ❤
Nutal09 Aaaysee ben de 2 gün önce gitmiştim Haftadayız 145 gr 15 cm gelisimi güzel dedi doktor hatta 16+5 görünüyor Ama biz hala yüzünü göremedik Cinsiyetini erkek 💙
bendiyebiriii Aaaysee benim de 17. Haftadayken 200 gramdı🥲🥲 daha detaylıya gitmedim detaylıda göreceğim tipini inşallah♥️🎈