Elif927 Aslında canım çok tatlıdır elim kesilse eşimi arayıp kolum koptu falan diyip ağlarım o derece 😂Sadecw bizim gozumuzu cok korkutmuslar yok cok canin yanıyor yok kemiklerin kırılıyor gibi bir acı falan. Bi de tuttum videolardan izledim salak gibi duygusal bir panda olmustum cok korkuyordum. O an mecbur olacak bu diye düşündüm hep. Zaten sevmediğim biseyi yaparken çabuk bitireyim de yarın bunu yapmayayım diye düşünürüm heo 😂1 gun boyunca sancım vardı ama nasıl anlatsam ishal olmuşsun da onun agrisi hani bu kadar az bir ağrı. 9 10 sn surmuyor hemen gidiyor. Hatta eşime yavaş yavaş gidelim orada acilmam yoksa suniye falan baglamasinlar diye soyleniyordum. Eşim daha telasliydi yolda hwrkesle kavga ettik diyebilirim 😂 sonra bı baktık 8 cm acilmam varmiş 140 150 sancım çıkmış. Beni kaldırmadan bebisi aldılar diyebilirim 😂 sadece doktoru dinlemek en önemlisi. Ben 2 defa gereksiz ikindim bilmiyordum sancı gelince ikinmam gerekiyormuş. Sonra bir defa ikindim suyumu patlattılar. Diğer ikinmada başı çıktı ıkınma dedi doktorum kendi çekti aldı. Bodoslama bir sogumdu yani nefes egzersizi yapmıştım hiçbiri o an aklima gelmedi hele nasıl ikinilir onu bilmiyordum biraz da cekiniyordum tuvaletimi yaparım diye. Doktoruma çoktan lavman yapmış bana ikin tuvaletini yaoar gibi ikon yap kakanı diye bağırıyordu 😂