hayalperest2310 Minikmucizem199 22 haftalık bende su içesim gelmiyor kız gece git gel yapmaktan 😂😂valla sıkışayım diyorum imkanı yok durmuyo gidiyom az az ya bu neydi diyorum 🤪
Minikmucizem199 hayalperest2310 bende gitmeye üşeniyorum ama tutum zaman da kasıklarım da ağrı oluyor 😀
Aylakrn Minikmucizem199 31+3 günümün çoğu lavabo da geçiyo özellikle geceleriiiiiiii ve inadına dışarı çıkacağım zaman geliyo yapıp çıkıyorum 5 dk sonra gene aynı bez bağlıcam yakında kendime 🙈😅
seyma9188 Aylakrn Geçen dışarı çıkacaktık hazırlanmadan önce girdim.Çıkmadan tekrar girdim.Gittiğimiz yerde direk tuvalete koştum.Eve girdiğim gibi yine tuvalet bütün bunlar en fazla 2 saat içinde oluyor🤣🤣
Minikmucizem199 Aylakrn hahaha iyi fikir 😂 dışarı çıkınca sıkıntı oluyor ya bende yapıp öyle çıkıyorm evden ama bir yürüdükten sonra sanki saatlerdir sıkışmışm gibi oluyor☺️☺️
seyma9188 Minikmucizem199 Sen zırt pırt tuvalete gitmeyi 32 de gör 🤣 Dün gece 3 kez kalktım.Gündüzleri saymıyom artık günde en az 7-8 kez giriyorumdur🤣
Minikmucizem199 seyma9188 Allah yardımcımız olsun kolay değil arkadaşin dediği gibi bez bağlamak en iyisi😂😂😀
seyma9188 Kucuk_melegim İlaçlardan oluyor canım bence o koku bende de var ağır bi koku.Benim kan ve vitamin ilacından sonra oldu.
Aylakrn Minikmucizem199 Dışardayken eşimin yanında kendimi çocuk gibi hissediyorum 🙈 sürekli lavabo ihtiyacı adamda mızdı artık benden 😅😅 en garanti çözüm bez bacım 😅
Songulll46____28 Minikmucizem199 bende 27 haftadayım aynı durumdayız canım çok yoruluyorum artık tuvalete gitmekten