Dua Batbet88 39+1 aynı ben de 🤗 stres oluyor insan gelmeyince aslında günü var ama işte doktorlar da beklemiyor 40 dan sonra onun için tedirgin oluyorum
bollysena Batbet88 12 den sonra 39 hafta ve yarin muayeneye gidiyorum duruma gore yatis verebilirlermis bakalim...
Esmaakdag Batbet88 38.hafta da catı muayenesı oldum yumusama 1 parmak kadar da acıklık var dedı doktor eger olmazsa 41.haftayıda beklerız dogumu bız baslatırız dedı ve sancı falan yok suan da 🙄39+0
Ozgemir05 Batbet88 bende 00:00 itibari ilen39+0 ama ne sancı ne bişey gerçekten beklemek zor. Son günlerde çok zor oluyo ve bebeğimin kafası kanala inmiyor
Batbet88 Dua aynen canım beklemek istemiyor doktorlar, inşallah kendi sancimiz gelir de öyle doğururuz, sana da mi beklemem dedi doktorun
Dua Batbet88 evet canım son 6 Pazartesi suni sancı veririz açıklığın da müsait ben bekleme taraftarı değilim dedi pazartesiye kadar gelmezse Pazartesi yatış 😐
Karlarkralicesi1307 39+5 ama ne sancim var ne başka belirtim çok sıkıldım milletin ne zman doğurgan demesinden
Goncagp Ben 40+0 oldum kızlar 2-3 cm açıklık var nişanım da geldi ama bebek gelmiyor sancım Yok dr bu hafta da bekleyelim deri zaman geçmiyor sinirlerim geriliyor dua edelim birbirimize inşallah
Dua Goncagp Allah en hayırlı zamanda doğurmayı nasip etsin hepimize stres oluyoruz yoksa sorun değil de 😕
Melike464860 Goncagp bende tam 40 im bugün ama hiç bi belirti yok bende 😕 çarşamba kontrol var bakalım ne diyecek. Kesin 41 i bekleyecek 😕😕😕
Goncagp Dua aynen inşallah bi an önce normal şekilde doğuralım artık 🙏🏻nefes almakta bile zorlanıyorum gerçekten kendimi taşıyamıyorum iki gümde bir çatı baktırmaktan da nişanım kesilmedi rabbim kolaylık versin gücüm kalmıyor 😔
Dua Batbet88 2 cmdi çatı muayenesinde söylemişti bir haftayı geçti birdahaki bakmadı Doğumda bakarım demişti 🤷♀️
Batbet88 Bana daha hiç bakmadı canım yarın kontrolde bakmasını söyleyeceğim inşallah vardır az da olsa
Batbet88 Esmaakdag bnde 39+0 im yaa yarın baktıracağım doktora açılma var mı diye inşallah vardır hepimizin de rahatça doğururuz