Zuhalbahri acilman hızla ilerler inşallah
Korkuyorumm
Zuhalbahri daha haftan da küçükmüş benim suni 40+5 de gerçekleşti sancı esnası zor doğum da ztn bebeğin gelmesine odaklanıyorsun kendini motive etmelisin daima, iki doğumda zor önemli olan sağlıkla kucağına almak
Zuhalbahri bu arada hayırlı sağlıklı ve kolay bi şekilde olsun inşallah doğumun ♥️Rabbim yardımcın olsun ,Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini 🥰🙏
Zuhalbahri korkma hiç canim allahin izniyle doğumun kolay geçer hiç zor olmayacaktır imsallah
Zuhalbahri korkma canim kendini sakinlestirmeye bak ilk dogumum normal dogum kontrol diye gidip dogum yaptim cati muaynesi oldum 3 cm aciklik var demesiyle doktor suyum geldi sonra dogumhaneye alindim sonra nst falan derken serum verdikler aslinda suni sanci dedikleri oo senin acilmanin olmasi icin bende cok kortum hatta kıvrandim en son geliyor bebek diye bagirdigimi biliyorum sonra zaten dogum oldu acikligin önemli suni sancida aciklik icin yaninda ebe ve hemsire olucak zaten onlar ne yapman gerektigini soyluyorlar yurus falan yap cok iyi geliyor
@AysuL teşekkür ederim
@Cileklipizza haftam küçükte bebek kilo almıyor artık 2700 de kaldı
@minigiminannesi03 çok teşekkür ederim inşallah Allah bu yolda olan herkese kolaylık versin
@Tugceasel21 ister istemez insanın içi içine sığmıyor
Zuhalbahri tabikide seni cok iyi anliyorum suan bende korkuyorum niye dersen 2.hamileyim ve suni sancinin ne oldugunu biliyorum dikisin ne oldugunu biliyorum ve bildigin sey tekrar yaşamak daha korkutuyor
@Tugceasel21 benim ilk ama okuduğum bazı doğum hikayelerinden dolayı ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum
- Düzenlendi
Zuhalbahri Korkma Allah’a sığın Bi bakmışsın olmuş bitmiş ❤️🥰🤲haftan küçük değil bu arada 9 ayın dolmuş 😊
Zuhalbahri benimde bebeğim suyu azaldı gelişimi durdu 37 haftalık doğum yaprım suniyle önce azar azar veriliyor inanın dayanılarak gibi değil son 2 saat ağır geçiyor biraz doğum yaptıktsn hemen sonra hepsi geçiyor kızım 10 aylık oldu bile ☺️
Zuhalbahri ama kolay da gecebilir hic belli olmaz
Zuhalbahri Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına al inşallah. Bol bol dua oku sabret ve acılardan kurtulcam diye değil bebeğime kavuşacam diye odaklan. Umarım çok zorlanmazsın.♥️
Zuhalbahri ayni durumdayiz dün kontrole gittim gecen haftayla aynı kilosu ve suyu azalmış yarın bidaha çağırdı doğuma gelir gibi gel dedi sabah 9 da suni başlatılacakmiş muhtemelen ilk gebeligim 39+4 haftalık olduk
@Vildan8891 inşallah sabah 7.30 da hastanede olacam
@Sakinem212 Allah bagışlasın inşallah bende dayanırım
@AyFa1608 teşekkür ederim
@cerenarslan11 evet aynıyız bende yarın sabah 7.30 orda olacagım