2kidsmoms kanaldaydi son 4 gun kanalda oldugunu anladim zaten mide yanmam gitti gobegim dustu dedim normal olcak herhalde oh dedim ama maalesef olmadi. 3480 dogdu kizim. Suni sanci once deneme amacli verdi bebegin kalo atislari kontrol icin, sonra yukselterek verdi ama ben verdiginden bile haberim yoktu. Hocam ne zaman suni vericeksiniz dedigimde e zaten suan sancilarin var bak nst cikiyor dedi ama ben hissetmiyordum. Hayatimda olmadigim çatı muayenesini bu dogumda yasadim ve ben vajinusmus gecmisli biriyim. Belki de ondan dolayi acilma olmadi.
Sabah 7den oglen 12 ye kadar sanci verdiler ama ben ne hissettim ne de acilma olmustu.
Hayirlisi böyleymiş ama sezeryandan da korkmamak gerekiyor. Dikisler bile lazer ile yapildi. Sadece bir hafta aci cekiyorsunuz ama dayanilmayacak kadar degil. Tek oldugum icin her isimi de kendim yaptım. Suan 24 gunlugunuz sadece göbek deligim olan kismin ici aciyor, muhtemelen ic dikisler. Onlarda 1 hafta sonra gececekmis. Allah herkese her seyin hayirlisini verdigi gibi dogumun da hayirlisini versin. Normal olmamasında Rabbimin bir bildigi vardir 🌺