Busssssra Kızlar gebelikte TSH değeri 1 trimesterde kaç olmalı? İnternete bir baktım ama en yüksek 2.5 olmalı diyor şu internete bir güvenemiyorum nedense 🙈
arirangg Busssssra Evet 2.5 doğru. Onun üzerine çıktığı zaman risk oluşturuyor. Doktor da ilaç veriyor o zaman
Susamuruuu Busssssra güven cnm çünkü aynısını gecen testi verdgmde doktor söylesi bnm 3.57 cıktı ama 2.5 olması gerekio hamilellerde dedi. Endokrine baktrp boğaz ultrasonu cektirdkten sonra ilacın dozajını yükselticeklermiş. Bu hafta gidicm inşallah 5+4 üm bu arada
Begum-yktnvr4 Busssssra 2.5 ve altı olması gerekiyor. Bende kullanıyorum hic sıkılmayın bu konuda her ay kan veriyorum bende ona göre ayarlanıyor. Hamileliğin ilerleyen zamanlarında artma gösterebiliyormus ama hic sorun yasamadım ben suan 33+4 haftalık gebeyim en son 2.14 cıkmıstı doktorum bigün 1 bigünde 1.5 iç demişti 1.06 düştü
1humeyra arirangg tsh değerini bilmiyorum ama benim verdiğim kanda Total HCG değerim de 3714 dü 5haftalık hamileymişim 🥰 şuan 24 haftalığız 🙏🏻 Rabbim gönlünüzdekini versin inşallah 🫶🏻
Busssssra arirangg 3.73 çıkmış benim normalde 4.2 olması gerekiyormuş o sebeple yüksek görünmüyor tahlilde ama gebelikte durum farklı sanırım
Bernnnaaaa Busssssra yok o değerler çok fazla gebelik için. Gebelik dışında yüksek olmadığı için görünmüyor. Benim 2.60 olmasına rağmen ilaç kullanıyorum doktorun dahiliye bölümüne sevk eder zaten sen ihmal etme sakın
Eda06 Busssssra normalde 4.00 olması sorun teşkil etmiyor ama gebelikte sıkıntı yarattığı için 2.5 üzeri doktorlar sonuç görmek istemiyor. Bende 5 haftalıkken falan 3.89du şuan 2.01 e düştü ilaç kullanıyorum çok şükür 🙏🏻
esrayyy Ben yıllardır troid ilacı kullanıyorum normalde o değer 3-4 olurdu benim normal kabul ederlerdi ancak hamilelikte kesinlikle 2 altına inmesi gerekiyor dedi doktor ilacın dozunu arttırdı bende endişeliyim biraz bu konuda malesef :)
Busssssra esrayyy ya 3.73 baya yüksek o halde yarın sonuçları göstermeye gideceğim dün vermiştim tahlilleri bi sorun olmaz herhalde 2 günle 🙈
esrayyy Busssssra olmaz olmaz benim 4 çıktı 2 aylık hamileydim 4 çıktığında ve en son 12. Haftamda geçen hafta ikili teste girdim çok şükür gelişiminde hiçbir problem yoktu hatta tahlili haftaya istedi ilacı kullandıkça da düşmüştür diye Ümit ediyorum :) seninde baya erken ilacı düzenli ve yemekten ne kadar önce içersen o kadar etkili oluyor :)
Gamzeygc Busssssra eurhyrox 25 mg başlattı 1 hafta dakikasına bilr cok dikkat ettim sabah aynı saatte içtim 1 saat en az yemek yemedim aç karnına çünkü 1 hafta sonra 2.60 olmuştu
Busssssra Bernnnaaaa ilk gebeliğimde direk göndermişti zaten kadın doğum veremiyor dimi troid ilacını ?
Busssssra esrayyy ay yine aç karnına kalkıp ilaç içme şeyleri başlıyor desene 🙈 ne güzel ilk gebeliğimden sonra troidden kurtulmuştum 😂
Busssssra Susamuruuu ay benim 5 haftalıkken 3.37 ymiş o zamanda yüksekmiş neden bana söylemediler ki :( 9 haftalık olduk şimdi farkettim yaaa
Susamuruuu Busssssra ya işte malesef ilgili doktor var ilgsz maaş kaygılı doktor var sen ni an önce git cnm
Busssssra Susamuruuu yarın kontrolüm var zaten sonuç göstermeye gideceğim o da dahiliyeye sevk eder tahminimce
Busssssra esrayyy levotrin kullanıyordum ilk gebeliğimde bakalım bu gebelikte de kullanacağız anlaşılan 🙈